Rom Mi Max 2 | 9.5.4.0 Global - Link

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Antalyadan bir dostum yeni güncellemeden oldukça memnun.... Yükleyen ler güle güle kullansın

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

dgnsnm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğancan
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Güncelleme gayet iyi oldu. Aksama vs hiçbir şey yok. önceki versiyonda da yoktu. Bildirimlerin okuması ve cevaplaması iyi geliştirilmiş. ek olarak sürüklemekten kurtulduk :)
pil konusunda hemen hemen aynı değişen bir şey yok. Dün %100 yaptıktan sonra denedim 9 saat ekran süresi aldım %12 kaldı şarja taktım şimdi.

Ekran parlaklığı genelde yarıdaydı fakat 4-5 saat full parlaklıkta takıldım çünkü pubg oynuyordum :) Ağır bir oyundur ve iyi şarj yer oynayan bilir o yüzden bence bu 9 saat gayet iyi. zaten ortalama 7-9 saat arası alıyordum yine önceki versiyonda. Oyun 4-5 saati bulmayınca 11-14 arası alıyordum bakalım 9.5.4 ile ne kadar alacaz onu da test edeceğim.

emirhan1808

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet yılma
Cihazım
note3
Konular
3
Güncelleme gayet iyi oldu. Aksama vs hiçbir şey yok. önceki versiyonda da yoktu. Bildirimlerin okuması ve cevaplaması iyi geliştirilmiş. ek olarak sürüklemekten kurtulduk :)
pil konusunda hemen hemen aynı değişen bir şey yok. Dün %100 yaptıktan sonra denedim 9 saat ekran süresi aldım %12 kaldı şarja taktım şimdi.

Ekran parlaklığı genelde yarıdaydı fakat 4-5 saat full parlaklıkta takıldım çünkü pubg oynuyordum :) Ağır bir oyundur ve iyi şarj yer oynayan bilir o yüzden bence bu 9 saat gayet iyi. zaten ortalama 7-9 saat arası alıyordum yine önceki versiyonda. Oyun 4-5 saati bulmayınca 11-14 arası alıyordum bakalım 9.5.4 ile ne kadar alacaz onu da test edeceğim.
Ben oto ile yükledim ama fabrika ayarlarına sıfırlamadım siz sıfırlama yaptınızmı yani hiç sorun yok acaba yine de sıfırlama yapmalımıyım acaba

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben oto ile yükledim ama fabrika ayarlarına sıfırlamadım siz sıfırlama yaptınızmı yani hiç sorun yok acaba yine de sıfırlama yapmalımıyım acaba
Sorun yoksa gerek yok...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

dgnsnm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğancan
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1

Skorpi hocamın da dediği gibi sorun yoksa gerekte yok bence. Ben sıfırlama falan hiç yapmadım. tele güncelleme bildirimi geldi yükselttim hepsi bu.

Rido59

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
RIDVAN
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Genel olarak iyi herhangi bir eksik gözlemleyemedim. Sanırım şarj ile ilgili bir sorun var yada ben öyle algıladım. Bir önceki sürüme göre sanki biraz daha hızlı tüketim oluyor. Yada bana öyle geliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-23-00-33-01-834_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-04-23-00-33-01-834_com.miui.securitycenter.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2018-04-23-00-33-13-720_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-04-23-00-33-13-720_com.miui.securitycenter.png
    72 KB · Görüntüleme: 20

trfighter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
UĞUR
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Önceki sürümde 11.30 saat ekran süresi alıyordum. GLOBAL sürüm 9.5.4.0 kararlı sürümdeyim şarj süresi 10-10.30 saat civarına düştü.

Bilo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi max2
Konular
5
Xiaomi mi max 2 ile aux bluetooth araç için kullanan varmı xiaomi markalarını çalıştırıyormu bu aux cihazıdeneyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim ıpone ve Samsung telefonlar için diye duydum ama xiaomi markalarını da çalıştırırmı

Üst Alt