- Adım
- Murat Alper
- Cihazım
- Mİ-Max2 64GB
- Konular
- 11
kamerada çekimlerde iyileştirme varmı acaba performans olarakNeden bekliyorsun? Kendin yüklesene
kamerada çekimlerde iyileştirme varmı acaba performans olarakNeden bekliyorsun? Kendin yüklesene
bl açtım hocam ama.win8 pc geçmedi elimeBir tahminde bulunayım.... BL kilidi henüz açık değil ve doğal olarak da TWRP yüklü değildir
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
ayrıca 5800 ve n8 le başlayıpbl açtım hocam ama.win8 pc geçmedi elime
bide sınav dönemi telefon not yüklü
risk alamıyorum
bu rom yukler gibi olanmis hocamHocam belki konuyla alakasız ve belki de başka başlık altında vardır bilmiyorum mi max 2 nin şuan için en günceli 9.2.1.0 mı acaba ben birkaç defa güncellemeyi indir dedim yükledikten sonra telefonu kapatıp açtı ama hiçbir değişiklik olması hep 9.2.1.0Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam güncelleme daha ota üzerinden dagitilmadi link bulmuş arkadaşlar manuel olarak PC ye veya telefona indiriyoruz içerisinden paketi gösterip guncelliyoruz sizde yapabilirsiniz link den dosyayı indirin güncelleme bölümünden paketi gosterin guncelleyecektirHocam belki konuyla alakasız ve belki de başka başlık altında vardır bilmiyorum mi max 2 nin şuan için en günceli 9.2.1.0 mı acaba ben birkaç defa güncellemeyi indir dedim yükledikten sonra telefonu kapatıp açtı ama hiçbir değişiklik olması hep 9.2.1.0Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kamerada çekimlerde iyileştirme varmı acaba performans olarak
Hocam belki konuyla alakasız ve belki de başka başlık altında vardır bilmiyorum mi max 2 nin şuan için en günceli 9.2.1.0 mı acaba ben birkaç defa güncellemeyi indir dedim yükledikten sonra telefonu kapatıp açtı ama hiçbir değişiklik olması hep 9.2.1.0Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pil için 6 saat 45 dk ekran süresi aldım 2-3 film izledim yani internette gezdim %30 sarjım vardı iyi mi bilmiyorum iyi veya kötü beni yarı yolda bırakmıyor telefon max 2 miui 9.5.4 için söylüyorumotadan gelmeyenler indirip güncelleme yerinden paketi seçip yapabilir
ben öyle yaptım şimdi
[doublepost=1523723929,1523722616][/doublepost]ilk gözlem
az bı hız farkı olabilir
galeri sıkıntısı vardı
şu an görmedim
ns olayı çözülmüş sanırım wp denemedim
çok büyük değişiklikler gözlemlemedim
pil için şarjı bekliyorum
temalar gittipil için 6 saat 45 dk ekran süresi aldım 2-3 film izledim yani internette gezdim %30 sarjım vardı iyi mi bilmiyorum iyi veya kötü beni yarı yolda bırakmıyor telefon max 2 miui 9.5.4 için söylüyorum
3 parti tema yükleme olayından mı bahsediyorsunuztemalar gitti
evet3 parti tema yükleme olayından mı bahsediyorsunuz