Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hasans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi not 2
Konular
3
ben pc den hesaba ulaşabiliyorum sayfada cihazı kaldır seçimi var kaldırsam acaba sorun olurmu bir bilen varmı yada pcden i.mi.com dan düzeltme yolu olabilirmi ...

Oyla:

Hasans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi not 2
Konular
3
ben pc den hesaba ulaşabiliyorum sayfada cihazı kaldır seçimi var kaldırsam acaba sorun olurmu bir bilen varmı yada pcden i.mi.com dan düzeltme yolu olabilirmi ...

Oyla:

anilemre1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
yukarıda birkaç yöntem göstermişler, sorun kalıcı olarak çözülünceye kadar malesef beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

Mecburen bekleyeceğiz de onca kişi konu açmışken, yüzlerce kişi mağdur durumdayken keşke biri çıkıp ufak da olsa bir açıklama yapsaydı.

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
valla mui forumuna açılan başlığa ben ingilizce olarak olanları açıklayıı bir yazı bıraktım ama yani yukarda bir arkadaş yazmış hakkaten telefondan memnunum ama moral bozuyor böyle şeyler iş yerinde adamın elinde iphone 6 telefon var benimle bune ya çin malı telefon mu aldın diye dalga geçiyor şimdi ben bu adama senin telefonda çin malı felan diyorum ama şimdi sen gel yok bilmem neye bağlanamıyo sorun varmış telefonu kullanmıyorum de sonra otur karşında saatlerce dalga geçilmesini izle yani ben anlamıyorum niye böyle bir uygulama yapıyor xiaomi ben yıllarca samsung telefon kullandım ondada var samsung account mevzusu ama şifresini bile bilmiyorum çünkü telefonu kilitleyen bir şey değil bootloader açacaksın adam taa çinden izin verecek günlerce bekliyorsun telefona format atacaksın şifre serverine bağlanmıyor telefona giremeyeceksin yani xiaomi benim gözümde çok değer kaybetti şuan gerçekten keşke almasamıydım telefonu diye düşünüyorum oneplus 5 veya bunun arasında çok gidip geldim diğeri biraz daha büyük diye bu telefonu aldım ama neyse

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Miui forumda onca konu var kimse ilgilenmiyor.
işin miui foruma düştüyse vay halimize, telefonu çöpe atarım daha iyi. çin malı telefon kullanmanın en büyük derdi de bu karşında bir muhatap yok olanda bişey yapamıyor.

Oyla:

Hasans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi not 2
Konular
3
hesabı komple silmemiz yani kapatmamız fayda edebilirmi bilgisi olan varmı

Oyla:

Fatihyksl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
s3 mini
Konular
0
Xiaomi ye güvenip google driveye yedek almadım bütün yedekler mi hesabında ve ulaşılamıyor ne olucak çok merak ediyorum.

Oyla:

anilemre1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Bir yerde cihazınızı son sürüme yükseltin diye birşey okudum. Benim cihaza 8.5.3 kurulu şuan. Sorun olmaz değil mi?

Oyla:
Üst Alt