Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
ben zaten mi hesabını her zaman kapalı tutuyorum rom kurarken başıma bela olmasın diye de şuan lazımdı aylardır ilk defa lazım sistem çökmüş
Sabahtan beri bir sürü rom arasında dolanıp durdum en sonunda yolda kaldık :)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Sabahtan beri bir sürü rom arasında dolanıp durdum en sonunda yolda kaldık :)
valla ben 2 kere çok zor durumda kaldım o yüzden romları hafta sonları ve sabahın ilk saatlerinde kuruyorum ki hafta içine kadar vakit olsun düzeltebilelim :D

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
neyse abi benim midem bikere bulandı telefon çok hoş ama şu server işi bitsin satılık 10 günlük mi 6 var lazım olana 128gb seramik

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
neyse abi benim midem bikere bulandı telefon çok hoş ama şu server işi bitsin satılık 10 günlük mi 6 var lazım olana 128gb seramik
Bu kadar çabuk vazgeçme sebebiniz ne hocam ? Yerine ne alacaksınız meraktan soruyorum ?

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
sorunsuz firma bulamazsın. iphonenun böğüre böğüre reklam yaptığı faceidyi bile 2 günde hacklediler. xiaomi serveri çöktüyse bu büyümesine yedişemedikleri için önlem alırlar

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
one plus 5 almayı düşünüyorum ayrıca para veriyorum 2bin tl bir cihaz için adamın serveri çalışmıyor ve kullanamıyorum böyle bir şey varmı ya ben telefonu ilk aldığım zamanda tema serverine bağlanmama problemi vardı 1 2 gün düzelmedi hani çok problem olur açıklama yaparsın twitterden ve forumdan serverimizi etkileyen bir problem var şu zamanda düzelecek diye iyi kötü bekler millet ama ben şuan bilmiyorumki belki çinli abilerimiz ordan bir fişi çektiler ve biz türkiyeden bidaha hiç bağlanamayacağız böyle bir şey olurmu ya
[doublepost=1515090977,1515090538][/doublepost]
sorunsuz firma bulamazsın. iphonenun böğüre böğüre reklam yaptığı faceidyi bile 2 günde hacklediler. xiaomi serveri çöktüyse bu büyümesine yedişemedikleri için önlem alırlar

daha önce iphone telefonda kullandım böğüre böğüre dediğin şey teknolojide bir devrim üç boyutlu modelleme kullanıyor o telefon piyasadaki gibi karşısına renkli bir resim tutunca açılmıyor. Ayrıca apple bu kesin kırılamaz diye bir açıklama yaptıda benimmi haberim yok. Sonuçta parmak izi okumada ilk çıktığında hemen kırılmıştı. Mevzu o değil ben kullanıcı hatası olarak bir şey yapmadığım sürece daha önce hiç bir telefon markasında problem yaşamadığım bir konuda problem yaşıyorum var sayalım ben şuan çok telefona ihtiyacım olan bir durumdayım kaza geçirdim bir şey oldu telefonu kullanmam lazım ama yok açılmıyor niye çinli abi servere bağlantıyı kapattığı için kusura bakmasın ama o çinli abinin gözünden öperim ben :@

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
one plus 5 almayı düşünüyorum ayrıca para veriyorum 2bin tl bir cihaz için adamın serveri çalışmıyor ve kullanamıyorum böyle bir şey varmı ya ben telefonu ilk aldığım zamanda tema serverine bağlanmama problemi vardı 1 2 gün düzelmedi hani çok problem olur açıklama yaparsın twitterden ve forumdan serverimizi etkileyen bir problem var şu zamanda düzelecek diye iyi kötü bekler millet ama ben şuan bilmiyorumki belki çinli abilerimiz ordan bir fişi çektiler ve biz türkiyeden bidaha hiç bağlanamayacağız böyle bir şey olurmu ya
[doublepost=1515090977,1515090538][/doublepost]

daha önce iphone telefonda kullandım böğüre böğüre dediğin şey teknolojide bir devrim üç boyutlu modelleme kullanıyor o telefon piyasadaki gibi karşısına renkli bir resim tutunca açılmıyor. Ayrıca apple bu kesin kırılamaz diye bir açıklama yaptıda benimmi haberim yok. Sonuçta parmak izi okumada ilk çıktığında hemen kırılmıştı. Mevzu o değil ben kullanıcı hatası olarak bir şey yapmadığım sürece daha önce hiç bir telefon markasında problem yaşamadığım bir konuda problem yaşıyorum var sayalım ben şuan çok telefona ihtiyacım olan bir durumdayım kaza geçirdim bir şey oldu telefonu kullanmam lazım ama yok açılmıyor niye çinli abi servere bağlantıyı kapattığı için kusura bakmasın ama o çinli abinin gözünden öperim ben :@
Böyle bir olayı çinli abi fişi çekti, server kapattı diye açıkladınız helal olsun diyorum :) ( Ne olduğu hakkında benim de fikrim yok yanlış anlaşılma olmasın :) ) E tabiki tercih meselesi hocam ben sadece merak ettiğim için sormuştum, bari alırsanız one plus 5t alın baya iyi diyorlar.

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Benim telefon alacağım zamanı mı buldu bunlar..
Kendi telimi sıfırlayıp hanıma verdim. ona mi hesabı açamıyorum...
Kendi telefonumun bootloader kilidini kaldıracağım. geliştirici seçeneklerinden hesap aç diyor hesaba giremiyor..
4aydır kullanıyordum miui, iyiydi. bu akşam sinir oldum. Hesap açamamak ne demek

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
Böyle bir olayı çinli abi fişi çekti, server kapattı diye açıkladınız helal olsun diyorum :) ( Ne olduğu hakkında benim de fikrim yok yanlış anlaşılma olmasın :) ) E tabiki tercih meselesi hocam ben sadece merak ettiğim için sormuştum, bari alırsanız one plus 5t alın baya iyi diyorlar.
işi dramatize ediyorum tabi kimsenin fiş çektiği felan yok ama benim canımı sıkan böyle birşeyin olma ihtimalinin oluşu sen bir araba alıyorsun yokuş aşağı giderken her arabada fren boşalma riski var ama normal bir arabada 20 yılda bir kez böyle bir şey olurken sen kafana göre olur diyorsun yukardada yazdığım gibi bu servere bağlanamama olayı geçen haftada vardı ozamanda tema serverlerine erişilemiyordu hergün başka birşeyine erişilemeyecekse kullanıcıya güven vermiyor.

Oyla:

f2999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 6
Meslek
Zihinsavar
Konular
4
Geçen hafta temaya erişememe olayı ne kadar sürdü hocam ?

Oyla:
Üst Alt