one plus 5 almayı düşünüyorum ayrıca para veriyorum 2bin tl bir cihaz için adamın serveri çalışmıyor ve kullanamıyorum böyle bir şey varmı ya ben telefonu ilk aldığım zamanda tema serverine bağlanmama problemi vardı 1 2 gün düzelmedi hani çok problem olur açıklama yaparsın twitterden ve forumdan serverimizi etkileyen bir problem var şu zamanda düzelecek diye iyi kötü bekler millet ama ben şuan bilmiyorumki belki çinli abilerimiz ordan bir fişi çektiler ve biz türkiyeden bidaha hiç bağlanamayacağız böyle bir şey olurmu ya
[doublepost=1515090977,1515090538][/doublepost]
daha önce iphone telefonda kullandım böğüre böğüre dediğin şey teknolojide bir devrim üç boyutlu modelleme kullanıyor o telefon piyasadaki gibi karşısına renkli bir resim tutunca açılmıyor. Ayrıca apple bu kesin kırılamaz diye bir açıklama yaptıda benimmi haberim yok. Sonuçta parmak izi okumada ilk çıktığında hemen kırılmıştı. Mevzu o değil ben kullanıcı hatası olarak bir şey yapmadığım sürece daha önce hiç bir telefon markasında problem yaşamadığım bir konuda problem yaşıyorum var sayalım ben şuan çok telefona ihtiyacım olan bir durumdayım kaza geçirdim bir şey oldu telefonu kullanmam lazım ama yok açılmıyor niye çinli abi servere bağlantıyı kapattığı için kusura bakmasın ama o çinli abinin gözünden öperim ben