Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
bende son global sürüme yüklerken sorun oldu zaten :)

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
abi valla telefon daha 23 / 12 / 2017 tarihinde aldım ben içinede sim kart taktık gerimi iade etsem etsem nasıl olur bilmiyorum ki alırlarmı acayip moralim bozuk sabah işe gidicem evde alarm kuracak cihaz yok nası kalkıcaz bilmiyorum

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
abi valla telefon daha 23 / 12 / 2017 tarihinde aldım ben içinede sim kart taktık gerimi iade etsem etsem nasıl olur bilmiyorum ki alırlarmı acayip moralim bozuk sabah işe gidicem evde alarm kuracak cihaz yok nası kalkıcaz bilmiyorum

2-3 saate duzelir bence

Oyla:

anilemre1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
bende son global sürüme yüklerken sorun oldu zaten :)
O kadar çok şey var ki gördüğümü denemeye çalışıyorum :D

Halen açilmadi dimi :/
Maalesef

Cihaz kilitli olduğu için almazlar.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar ben kendi yöntemimi söyleyeyeyim, daha doğrusu hudabi adlı arkadaşın yönlendirmesi, telefon kurarken mi hesabı ve şifre yeri geldiğinde şifre kısmına herhangi birşey yazıp üstüne basılı tutup tümünü sec diyin ( şifre görünür durumda olsun bunu yaparken diğer türlü tümünü seç vs çıkmıyor ) sonrasında "ara" gibi bir ibare vardı sanırım büyüteç şeklinde ona tıkladığınızda tarayıcıya yönlendiriyor sizi. Tarayıcıya girdiğinizde herhangi bir launcher apk dosyası indirip kurarsınız ve kullanırsınız. Nete giriyor mu bilmiyorum, ben sadece mesajlaşmak için denedim ve şu an sıkıntı yok. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım geçici de olsa işe yarar.

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Hocam kurulumdan sıyrılıp ADB ve Link2Sd yardımıyla "Provision" uygulamasını kaldırdım kurulum ekranı kalktı ve kilit sorunu ortadan kalktı fakat bu sefer ana ve menü tuşu işlevsiz oldu aynı zamanda da Google Play indirme yapmıyor. Ne saçma bir sorunmuş

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Arkadaşlar ben kendi yöntemimi söyleyeyeyim, daha doğrusu hudabi adlı arkadaşın yönlendirmesi, telefon kurarken mi hesabı ve şifre yeri geldiğinde şifre kısmına herhangi birşey yazıp üstüne basılı tutup tümünü sec diyin ( şifre görünür durumda olsun bunu yaparken diğer türlü tümünü seç vs çıkmıyor ) sonrasında "ara" gibi bir ibare vardı sanırım büyüteç şeklinde ona tıkladığınızda tarayıcıya yönlendiriyor sizi. Tarayıcıya girdiğinizde herhangi bir launcher apk dosyası indirip kurarsınız ve kullanırsınız. Nete giriyor mu bilmiyorum, ben sadece mesajlaşmak için denedim ve şu an sıkıntı yok. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım geçici de olsa işe yarar.
mi hesabına giriş yapılmıyor demi yine de

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
mi hesabına giriş yapılmıyor demi yine de
Hocam denemedim yine aynı hatayı verirse uğraşmak istemediğimden. Ama herkes şikayetçi olduğuna göre demek ki hala sorun devam ediyor.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam denemedim yine aynı hatayı verirse uğraşmak istemediğimden. Ama herkes şikayetçi olduğuna göre demek ki hala sorun devam ediyor.
ben zaten mi hesabını her zaman kapalı tutuyorum rom kurarken başıma bela olmasın diye de şuan lazımdı aylardır ilk defa lazım sistem çökmüş

Oyla:
Üst Alt