Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bende custom romdayım globe rom miu hesabına giriş yapamıyorum stabil romunda

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
hudabi hocamın yöntemiyle cihazı acabildim şuan miui nin kendi forumunda konusunu açtım yalnız moderatör benimle dalga mı geçiyor anlamış değilim. yada ben derdimi anlatamıyorum durumu soruyorum şuna buna gir diyor şaka gibi

Oyla:

Fatihyksl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
s3 mini
Konular
0
Arkadaşlar cahilliğime verin bu rom işi ilk defa yaptım. Bootloader kilidini açtım XiaomiTool üzerinden global developer romu kurdum. Anladığım kadarıyla şahıslardan değil de sistemden kaynaklı bir problem. Baya moralim bozuldu. Yukarda bahsedilen swiftekey klavye ile değil de gbord ile geldi dolayısıyla hiçbir müdahale yapamıyorum öylece kaldı. Ne zaman çözüleceği ile alakalı firmadan veya herhangi yetkili bir ağızdan bilgi var mı yardımcı olup paylaşırsanız çok sevinirim. Dört gözle meseleye vakıf olan arkadaşlardan gelecek haberi bekliyorum. Herkese iyi forumlar
[doublepost=1515080367,1515080018][/doublepost]
yapamayan arkadaşlar, kurulum aşamasında wifi veya hesap bilgisi girerken rasgele bişey yazsın ve o yazdığı şeyi seçsin, bi seçenek çıkacak, arama işaretine bassın ve oradan chromea gelsin. go launcher apk yazın ve apk sitelerinden indirip kurun.
ancak bu geçici bi yöntem. inşallah serverlardaki problem düzelir.
kurulum aşamasını geçtim maalesef hocam başka bir yolu var mı açmanın

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Arkadaşlar cahilliğime verin bu rom işi ilk defa yaptım. Bootloader kilidini açtım XiaomiTool üzerinden global developer romu kurdum. Anladığım kadarıyla şahıslardan değil de sistemden kaynaklı bir problem. Baya moralim bozuldu. Yukarda bahsedilen swiftekey klavye ile değil de gbord ile geldi dolayısıyla hiçbir müdahale yapamıyorum öylece kaldı. Ne zaman çözüleceği ile alakalı firmadan veya herhangi yetkili bir ağızdan bilgi var mı yardımcı olup paylaşırsanız çok sevinirim. Dört gözle meseleye vakıf olan arkadaşlardan gelecek haberi bekliyorum. Herkese iyi forumlar
[doublepost=1515080367,1515080018][/doublepost]
kurulum aşamasını geçtim maalesef hocam başka bir yolu var mı açmanın

kapasitif tuşlardan geri tuşuna basarak geriye gidebilirsin. veya cihaz kilidini aç butonuna tıklayıp hesap bilgilerini gir ve dediğim yöntemi uygula

Oyla:

kem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KEMAL
Cihazım
MI MAX
Konular
0
Gboard hiç kullanmadım hocam. Eğer herhangi bir yerden ayarlara veya chrome geçebilirseniz aynı şekilde yapabilirsiniz.
Gboard hiç kullanmadım hocam. Eğer herhangi bir yerden ayarlara veya chrome geçebilirseniz aynı şekilde yapabilirsiniz.
slm mi max sılvır kulanıyorum format attım benden mı hesabı açmamı ıstıyor şifre ıstıyor bu şifreyi ben unuttum gogul pley kurarken bu mı hesabı otamatık yukluyormuş ne yapmam lazım cıhazı açamıyorum yardımcı olursanızı sevınırım ben kemal

Oyla:

Fatihyksl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
s3 mini
Konular
0
kapasitif tuşlardan geri tuşuna basarak geriye gidebilirsin. veya cihaz kilidini aç butonuna tıklayıp hesap bilgilerini gir ve dediğim yöntemi uygula
Kilit i aça bastıktan sonra bir şeyler yazıp seçiyorum fakat bahsettiğiniz arama işareti çıkmıyor yada ben mi göremiyorum yazdıklarım da iki seçenek çıkıyor seç ve tümünü seç seçiyorum ama arama işareti yok

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hudabi nickli arkadaşın cihazını çözdük arkadaşlar. Başka sorun yaşayan arkadaş var ise riski göz önüne alarak bana mesaj atabilir. Cihazınızın bootloader kilidi açık olmalı, fastboot romu olmalı ve pc 64 bit olmalıdır. Herhangi bir sorunda sorumluluk almamaktayım risk sizin.

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Kilit i aça bastıktan sonra bir şeyler yazıp seçiyorum fakat bahsettiğiniz arama işareti çıkmıyor yada ben mi göremiyorum yazdıklarım da iki seçenek çıkıyor seç ve tümünü seç seçiyorum ama arama işareti yok

Olması lazım. Benim telefon mi6 ve global kararlı romu kullanıyorum
[doublepost=1515082141,1515081926][/doublepost]
hudabi nickli arkadaşın cihazını çözdük arkadaşlar. Başka sorun yaşayan arkadaş var ise riski göz önüne alarak bana mesaj atabilir. Cihazınızın bootloader kilidi açık olmalı, fastboot romu olmalı ve pc 64 bit olmalıdır. Herhangi bir sorunda sorumluluk almamaktayım risk sizin.

Çok teşekkürler, kendi yöntemimle kısıtlı kullanıyodum ama sizin vesilenizle şu an hat acil internet açık normal bi şekilde kullanabiliyorum çok şükür.

Oyla:

Fatihyksl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
s3 mini
Konular
0
Hocam kilit açık fastboot rom nedir bilimyorum pc 64 bit cihaz mi5s global stabil miui8 android 6.0 idi ben xiaomi tool dan global developer miui9 android 7.0 kurdum size özelden mesaj bile yazamıyorum telefon ile doğrulama gerektiriyor o yüzden burdan yazıyorum bir de riskten kastınız nedir ne gibi bir risk var

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam kilit açık fastboot rom nedir bilimyorum pc 64 bit cihaz mi5s global stabil miui8 android 6.0 idi ben xiaomi tool dan global developer miui9 android 7.0 kurdum size özelden mesaj bile yazamıyorum telefon ile doğrulama gerektiriyor o yüzden burdan yazıyorum bir de riskten kastınız nedir ne gibi bir risk var
Fastboot rom tgz uzantılı fastboot tan mi flash ile atılan romlardır. Genel olarak bilgili bir kişinin elinde risk yok fakat pc kablo kalitesi vs bilmediğimden dolayı bir sorun olursa sorumluluk almıyorum.

Oyla:
Üst Alt