Yardım Mi hesabında oturum açma

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, fastboot dan stock rom yükledim fakat kurulum ekranında cihaz aktive kısmında " durum bilgisi istenemiyor, daha sonra tekrar deneyin " şeklinde uyarı alıyorum ve cihazı aktive edemiyorum. Bu kısmı nasıl geçeceğim telefonu açamıyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
hocam cihaz kilitlendi. en azından kilidi açmak için bi yöntem yok mu? mi flash ile fastboot romu bile kurdum ama yemiyor. yine aynı hesabı istiyor.

Serverda aşırı bi gecikme var incelediğim kadarıyla saldırı yapılıyor olabilir, databasede sorun cıkmış olabilir durum düzelene kadar cihazlarımız locked.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam cihaz kilitlendi. en azından kilidi açmak için bi yöntem yok mu? mi flash ile fastboot romu bile kurdum ama yemiyor. yine aynı hesabı istiyor.

Kurulum aşamasında swiftkey arlarından chrome açıp ayarlardan ikinci alana geçerek bir yöntem vardı hocam. Kaynak bulabilirsem birazdan paylaşıyorum. :)

EDIT : Pek düzgün değil ama videoyu aşağıya ekliyorum. Umarım işe yarar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
[doublepost=1515075472,1515075272][/doublepost]hudabi videoyu ekledim bir göz atabilirsiniz.

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Kurulum aşamasında swiftkey arlarından chrome açıp ayarlardan ikinci alana geçerek bir yöntem vardı hocam. Kaynak bulabilirsem birazdan paylaşıyorum. :)

EDIT : Pek düzgün değil ama videoyu aşağıya ekliyorum. Umarım işe yarar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
[doublepost=1515075472,1515075272][/doublepost]hudabi videoyu ekledim bir göz atabilirsiniz.

hocam sorun şu ki u sefer swiftkey yok telefonda. sıfır kurulum sonrası direkt gboard ile işlem yapıyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam sorun şu ki u sefer swiftkey yok telefonda. sıfır kurulum sonrası direkt gboard ile işlem yapıyor.

Gboard hiç kullanmadım hocam. Eğer herhangi bir yerden ayarlara veya chrome geçebilirseniz aynı şekilde yapabilirsiniz.

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Gboard hiç kullanmadım hocam. Eğer herhangi bir yerden ayarlara veya chrome geçebilirseniz aynı şekilde yapabilirsiniz.

bir şekilde play store a eriştim ancak indirme yapmıyor hocam.videodaki arakdaşta otomatik go launcher yüklü, nasıl oluyosa artık. indirme bekleniyor yazısında kaldı maalesef... açamıyorum telefonu

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
bir şekilde play store a eriştim ancak indirme yapmıyor hocam.videodaki arakdaşta otomatik go launcher yüklü, nasıl oluyosa artık. indirme bekleniyor yazısında kaldı maalesef... açamıyorum telefonu

Hocam boşuna uğraşmayın sorunu çözene kadar birşey yapamayız beklemek lazım sabır :) 2 gündür üst üste çok aksilik geldi şu telefon yüzünden hayır diyelim hayır olsun

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9

yapamayan arkadaşlar, kurulum aşamasında wifi veya hesap bilgisi girerken rasgele bişey yazsın ve o yazdığı şeyi seçsin, bi seçenek çıkacak, arama işaretine bassın ve oradan chromea gelsin. go launcher apk yazın ve apk sitelerinden indirip kurun.
ancak bu geçici bi yöntem. inşallah serverlardaki problem düzelir.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar cihazlarınızı açabilirim fakat nete bağlandığında tekrar kilitlenir. Server lar düzelene kadar netsiz kullanmak isteyen olur belki :D

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yanlış hatırlamıyorsun miui 7.2.4 sürümünde kurulum aşamasında gömülü olarak swiftkey vardı. Bilginiz olsun, fastboot rom indirip deneyebilirsiniz.
[doublepost=1515078027,1515077998][/doublepost]
Arkadaşlar cihazlarınızı açabilirim fakat nete bağlandığında tekrar kilitlenir. Server lar düzelene kadar netsiz kullanmak isteyen olur belki :D
mesaj işimi görür net önemli değil , nasıl yapcaz :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
64 bit pc de edl den mi hesabı sorgusunu kapatıcaz fakat herhangi bir durumda sorumluluk almam :D

Oyla:
Üst Alt