Stoya hocam, ilk sayfada vermiş olduğunuz resmi, custom rom yükleme mi firm site harici sizin önerdiğiniz ve hali hazırda güvenli ve güncel rom indirme siteleri nelerdir?
Siz sadece mi firm mi kullanıyorsunuz? Maruz görün, forum da araştırdım ama pek bir bilgiye ulaşamadım. Resmi olarak xiaomi'nin sitesinde sadece güncel romlar yer almakta eski romlar maalesef yok.
Bu arada, Kilit açma ile ilgili bir sorum daha var. Cihazı bu gün bağladım ilk kilit açma başvurusu yaptığımda, 160 saat falan diyordu. Bir kaç gün geçti zira an itibari ile 180 saat diyor bunuda araştırdım şayet bir bilgiye ulaşamadım. Cihazı başvuru yaptıktan sonra sıfırlamadım, mi hesabını ekle kaldır yapmadım ve oturum ayarlarını herhangi bir şekilde değiştirmedim.
Yaptığım işlemler şöyle:
1 mi hesabının şifresini bilmiyordum bir şekilde sıfırladım ve yeni şifreyi girdim.
2 mi hesabı içerisinde cihazı bul özelliğini kapattım.
3 geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma ve hesap ekleme işlemini yaptım, cihaz birbirine bağlanmıştır uyarısı aldıktan sonra, usb hata ayıklamayı aktif hale getirip, mi kilit açma programı ile güncel mi hesabım ve şifresi ile giriş yaptım.
Yaptığım işlemler bu şekilde.
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.