Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VideoMi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Ustam anlatım için çok teşekkürler videoyu izleyerek kolay bir şekilde herşeyi dediğin gibi yaptım ve telefonumun çok şükür versiyonunu düşürdüm 12.5 sürümünde kasma yapıyordu çünkü.
Stoya hocam' yine açılmayan redmi 9t telefonu kurtardık. Yalnız tgz uzantılı 4.1 GB dosyayı masaüstüne 7 GB gibi çıktı. Mi flash dosyayı görmedi. Tekrar 7 GB lık dosyadan tekrar masaüstüne çıkarınca gördü. Anlamadım ama sonuç başarılı teşekkürler
Stoya hocam linkten indirdiğim MiFlash20160401 dosyası içerisinde olan MiPhone.exe açılmıyor. Hata da vermiyor tıkladığım zaman işlem yapacak gibi gözüküyor sonrasında hiçbir pencere açılmıyor. Windows defender kapatıp denedim gene olmadı. Sizce sorun ne olabilir. Farklı bir sürüm mü denemeliyim ?
Stoya hocam, MiFlash20210226 sürümünü kullandım. Yükleme sonlara yaklaşırken cihaz kendini yeniden başlattı ve açıldı. Ancak Mi flash üzerinde resimdeki hatayı verdi. Bu bir sorun yaratır mı acaba ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır.
PC USB 2.0 portunu kullanın.
Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50 olsun.
Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez.
Bu işlem Orijinal/Stock/Fabrika Rom yükleme adımıdır ve her şey silinecektir.
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...