- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhammed6034, Hayırlı olsun
Şimdi işlem yapacam hocam burda mit pro seçtim hangi rom indirmem lazım global mı yoksa çin mı yoksa başka larimi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur.
64 bit Windows şarttır.
PC USB 2.0 portunu kullanın.
Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar.
BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50 olsun.
Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez.
Bu işlem Orijinal/Stock/Fabrika Rom yükleme adımıdır ve her şey silinecektir.
Mi Flash Tool 20160401 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...forum.miuiturkiye.net
mevcut sürümünüz nedir?Şimdi işlem yapacam hocam burda mit pro seçtim hangi rom indirmem lazım global mı yoksa çin mı yoksa başka larimi
Cihaz fesboot moda girmiş sanırm miui 12 andird 11 oneos sürümümevcut sürümünüz nedir?
Hmmm hocam indirecem ama neden global değil merak ettimwiper30, İndian sürümü indirin...
Rom dosyasinda bu işlemi yapın..
İpucu - Mi Flash "Update sparse crc list failed" hatasının çözümü
Merhaba arkadaşlar Mi Flash programında karşılaştığımız "Update sparse crc list failed" hatasını çözücez bugün. Herşeyden önce cihazımıza kurmak istediğimiz fastboot romunu C diskinin içine rom adında bir klasör açıp oraya atıyoruz. Daha sonra rom klasörümüze giriyoruz orada flash_all.bat...forum.miuiturkiye.net
Flash all yaparsam imei gitmez değil mi bide bl açık olur değil mi hocamwiper30, O da global rom onda MIUI arama ve mesajlaşma var.
Görselde ki işlemi de yapin flash all/clean all seçerek yükleyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam iniyor ama bunu denemeden önce ben forumda baktım bulamadım daha doğrusu buldum ama inmiyor twrp tek tus yukleme belki onu artsam sistem açılır link varda atarminiz mi9tpro icnwiper30, Evet,rom inerken ilk sayfada verdiğim videoyu izleyin,adım adım uygulayın,kolay gelsin...