- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DeepHunter, Kilit açık mı ?
Evet hocam, açıkDeepHunter, Kilit açık mı ?
Usb 2 den denedim hocam ama bir de farklı sürüm bakacağım şimdi. Çok teşekkür ederim hocam.DeepHunter, Son sürüm mi flash ile deneyin,farklı usb port kullanın usb 2.0 olsun...
Teşekkürler Stoya. Bir kaç gün kaldı kilidin açılmasına. Android 10 miui 12.0.3 global romunu sizin örnek videonuz sayesinde kuracağım. Ben Windows 11 kullanıyorum. Sırf bu yüzden hata yaşamamak adına Windows 10 kuracağım tekrardan. Merak ettiğim bir kaç şey daha var ama sizi sıkmamak adına sadece bir tanesini sorayım şimdilik.Troublesome, Stock rom yüklerseniz açılışta mi hesabı ister. mi hesabınıza girip cihazı bul kısmını kapatın sorun olmaz.
Teşekkür ederim. Bu Endonezya romunu ikinciye tavsiye ediyorsunuz bana Stoya hocam.. Global rom'a neden sıcak değilsiniz? Yada yükleme esnasında sorun gibi bir şey mi çıkartıyor? Benim tam olarak istediğim global android 10 miui 12.0.3. Endonezya önerinizi dikkate alacağım lakin merak ettim neden Endonezya. Global olarak arasında sizin nezninizde ne gibi farklar var?Troublesome, Twrp olmazsa cihaz otomatik güncelleme yapar sorun olmaz.
A10 Endonezya rom yükleyin bu konuda anlattığım şekilde ve mi flash sürümü ile.