poco m3'romu attım herşey tamam nv'data hatası verdi gereken bat dosyasını indirdim açtım ama cihaz hala aynı hatayı veriyor ne yapmam gerek tekrar alt sürüm rommu atmam lazım yardımcı olurmusunuz
Bir an önce cikaricam elden zaten neymiş bu ya dün gece 3 saat uğraştım izlemedigim video vs kalmadı en sonunda farklı yöntem denedim açıldı cihaz yontemide paylaştım diğer arkadaşlar için bu cihaz'a nerden bulaştıysam benMuhammed6034, Sıkıntılı bir cihaz tavsiyem tez zamanda kurtulmanız yönünde olur yoksa her an konuşurken bile kapanabilir ve açılmayabilir....
Rehber - NV Hatası Çözümü
Dostlar ben dün gece poco m3'e Endonezya romu kurdum sorunsuz fakat gel gör ki nv hatası verdi dün gece 3 saat cihazı açmak için uğraştım izlemedigim video kalmadı en sonunda çözümü şu şekilde çözdüm Bat uzantılı programı cihazı fastboot'a almadan açtım waiting vs dedi daha sonra cihazi stock...forum.miuiturkiye.net
Aradığım cevap buydu.. Teşekkürler Stoya hocam.Troublesome, PC telefonu fastboot modda görmez ise yuklersiniz driver. Burada önemli olan tüm rom ve mı flash dosyalarını PC C masaüstüne indirip yükleyin....