Ben cevap vereyim. Hayır sadece sizinki değil, başka mesajlar da silinmiş. Çünkü o mesajlar silinmiş olmasa ben sizinle daha derin tartışmalara girmek zorunda kalacaktım ve konu iyice dağılacaktı. Çünkü siz de,
snbsbrk53 arkadaşımız da maalesef anlamazlıktan geliyorsunuz. Şimdi ona da evet oradaydım ve otelde Evo ile ilgili hiçbir şey görmedim, promosyon ürünlerin hiçbirinde Evo yazısı dahi yoktu, Evo çalışanları da kendilerini tanıtmadı hatta hoşgeldiniz bile demediler, bir köşede kendi kendilerine oturdular ve Evo çalışanları olduğunu şimdi sizden duydum diye cevap yazacağım, tartışma uzayacak.
Mayıs ayında 5.senemizi doldurmuş olacağız. Bu 5 yılda Xiaomi'nin Türkiye'de tanınması, insanların sahte ürünlerle kandırılmaması, orjinal ürünlere sahip olabilmeleri, Türkiye'nin Xiaomi tarafından tanınması v.s. v.s. için elimizden ne gelirse yaptık. MIUI romların Türkçe dile sahip olması da dahil. Çıkartın telefonlarınızı, hakkında bölümünde katkısı bulunanlar sekmesine bir göz atın. Oradaki isimler burada admin ve diğer yönetici arkadaşlarımızdır.
İşin içinde olmadan da lütfen yazdıklarınızı dikkatli yazın. mi.com sitesinde Türkçe sayfaların açılmasında bizim ne gibi katkılarımız olduğunu bilmiyorsunuz. Bu bölümün açılması için neler yaptığımızı bilmiyorsunuz, sitenin nasıl açıldığını da bilmiyorsunuz. Hugo Barra ayrılmasaydı ve konuştuğumuz planlar hayata geçseydi neler olacağını bilmiyorsunuz. Size gözünüzde alelade sıradan bir site gibi görünen bu sitemizin, başta NaNa ve Hugo Barra olmak üzere yaptığımız işbirlikleri ve toplantılar hakkında zerre kadar fikriniz yok ve olamaz da. Buradan herşeyi de açık açık yazamıyoruz maalesef.
Uzun lafın kısası, bizlerin katkısı olan bir şeyin başka birine maledilmesine elbette göz yumacak değiliz. Bu yüzden Türkçe sayfaların tadını çıkartın ve önümüzdeki aylardaki gelişmeleri takibe devam edin sadece. Bırakın Evo yetkili satıcılığına devam etsin, Türk Mi, distribütör olduğunu yazmaya devam etsin. Hediyeleri temin etmeye devam etsin. Bizler de burada şimdilik MIUI'nin akredite ettiği resmi bir site olarak devam edelim. Yukarıda Resmi derken neyi kastettiğimi yazmıştım. Sizin için resmi demek sadece Xiaomi tarafından yönetilen demek. Anlamazlıktan gelmeye devam edip her başvuruyu yapanın global site statüsü alabildiğini düşünmeye devam edebilirsiniz. Gerçi gösterin Türkiye'den bir tane daha site diyeceğim ama cevap gelmeyecek. Çünkü olmadığını ve olamayacağını biliyor ve bunun da resmi site sayıldığını anlamazlıktan geliyorsunuz.
Lütfen cevap yazmayın. Yazsanız bile benim mesajım da dahil olmak üzere silinecektir. Çünkü amacınız bizim emeklerimizi, çalışmalarımızı hiçe sayıp bizleri tahrik ederek sadece tartışma çıkartmak.
Lütfen konu başlığına uygun olarak devam etsin. Bakın şimdi bu haksız siteminize cevap yazdım, konu nereye geldi.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi