Haber Mi.Com TR Açıldı!

Xiaomi’nin resmi sitesi Mi.com sonunda Türkiye için yerelleştirildi ve Tamamen Türkçe olarak açıldı! Türkiye’den Mi.com adresine girmek istediğinizde  adresine yönlendiriliyorsunuz.
micom-1024x576.jpg

Xiaomi Türkiye’de ofis açmasının ardından bir distribütör atamış ve Xiaomi Türkiye ibaresini artık sıkça duymaya başlamıştık. Firmaya gelen eleştirilerden bir tanesi de “neden Global sitede Türkiye yok?” idi ve bugünden sonra bu eleştiriler de dinecektir. Artık Xiaomi ürünlerini özelliklerini olan biteni bizzat Xiaomi tarafından yönetilen Mi.com aracılı ile de ilk elden öğrenebilecek aynı zamanda ürünleri nereden nasıl satın alabileceğimizi de görebileceğiz.

Okumaya devam et...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu ile ilgili olmayan, konuyu dağıtan, tartışma içeren mesajlar kaldırılmıştır.

Reklam amaçlı açılan üyelikler spam olarak değerlendirilerek forumumuzdan uzaklaştırılmışlardır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar mi.com/tr adresinin açılması yani Xiaomi'nin mi.com adresi üzerinden de resmi olarak da artık tüm Türk kullanıcılarına destek veriyor olması hepimizi sevindiren bir gelişme. Yıllardan bu yana uğraşlarımız hep bunun içindi zaten :)

Yeni Türkiye direktörümüz Mr. Joe Zhou'nun göreve gelişi ile birlikte gerçekleşen bu büyük adımda en büyük teşekkürü bence kendisi hak ediyor. clap~~

Şu anda kendisi çok yoğun ve ülkemizi neredeyse şehir şehir geziyor. Yakın zamanda hem kendisini tanıtan, hem gelecek planlarından bahseden hem de Xiaomi'nin Türkiye operasyonu hakkındaki kafa karışıklıklarını giden bir açıklama yapacak.

mi.com/tr adresi açıkçası henüz tam olarak hazır değil. Türk kullanıcıların bu yöndeki isteklerinin ve heveslerinin farkındalar ve bu nedenle sizlerin de fark edebileceği üzere site tam olarak hazır olmadan, bazı eksikliklerle yayına aldılar ve hala güncelleniyor. Açıkçası bu durum bizleri daha da mutlu etti çünkü bu durum Xiaomi'nin globalde ve çinde olduğu gibi artık ülkemizde de kullanıcı görüşlerini daha fazla göz önünde bulundurmaya başladığını gösteriyor.

sobig

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet MERAM
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Finans
Konular
0
Konu ile ilgili olmayan, konuyu dağıtan, tartışma içeren mesajlar kaldırılmıştır.

Reklam amaçlı açılan üyelikler spam olarak değerlendirilerek forumumuzdan uzaklaştırılmışlardır.
cantara bey bir tek benim mesajım mı tartışma içeriği taşıyor acaba

mustafajoymax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaCruis
Cihazım
mi max 3
Konular
9
Elimde 3 smart saat var üçünü de Mi Max 3 ile çalıştıramadım. Geçenlerde soru yolladım, kendisini bilgili sayan bir kişi benim saatler çalışıyor dedi, gitti. Ama benimkiler çalışmıyor, KVK'ya 3 saati ekine koyup mu göndereceğim, bu öyle olmaz. Ya bu saatlerin herbiri için çalıştırma akış diyagramı bir yerde verilir veya kapıdan gidilip çözüm istenebilen bir servis olmalı.
Şimdi tanıtımı yapılan adresini vermiyor, gizli. Ticaretin gizlisine hayret doğrusu. Servisler çoğaldıysa İstanbulda hangi servis bunları çalışır hale getirir.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
1. Distribütör ve internet satıcılarını aradan çıkartıp direk bu siteden satış yapması lazım. Olay fiyat ve bu iki unsur kullanıcıya hiçbir şey katmadan fiyatı şişirmekten başka hiçbir işe yaramaz.

2. Özellikle telefon konusunda telefonları zamanında pazara sürmesini beklemek hakkımız. Örneğin Mi9 ve Redmi Note 7'nin aylar sonra pazara sürülmesi işin heyecanını öldürür.

3. Telefon harici özellikle laptop ve televizyonları uygun fiyatlı olarak bekleriz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
cantara bey bir tek benim mesajım mı tartışma içeriği taşıyor acaba
Ben cevap vereyim. Hayır sadece sizinki değil, başka mesajlar da silinmiş. Çünkü o mesajlar silinmiş olmasa ben sizinle daha derin tartışmalara girmek zorunda kalacaktım ve konu iyice dağılacaktı. Çünkü siz de, snbsbrk53 arkadaşımız da maalesef anlamazlıktan geliyorsunuz. Şimdi ona da evet oradaydım ve otelde Evo ile ilgili hiçbir şey görmedim, promosyon ürünlerin hiçbirinde Evo yazısı dahi yoktu, Evo çalışanları da kendilerini tanıtmadı hatta hoşgeldiniz bile demediler, bir köşede kendi kendilerine oturdular ve Evo çalışanları olduğunu şimdi sizden duydum diye cevap yazacağım, tartışma uzayacak.

Mayıs ayında 5.senemizi doldurmuş olacağız. Bu 5 yılda Xiaomi'nin Türkiye'de tanınması, insanların sahte ürünlerle kandırılmaması, orjinal ürünlere sahip olabilmeleri, Türkiye'nin Xiaomi tarafından tanınması v.s. v.s. için elimizden ne gelirse yaptık. MIUI romların Türkçe dile sahip olması da dahil. Çıkartın telefonlarınızı, hakkında bölümünde katkısı bulunanlar sekmesine bir göz atın. Oradaki isimler burada admin ve diğer yönetici arkadaşlarımızdır.
İşin içinde olmadan da lütfen yazdıklarınızı dikkatli yazın. mi.com sitesinde Türkçe sayfaların açılmasında bizim ne gibi katkılarımız olduğunu bilmiyorsunuz. Bu bölümün açılması için neler yaptığımızı bilmiyorsunuz, sitenin nasıl açıldığını da bilmiyorsunuz. Hugo Barra ayrılmasaydı ve konuştuğumuz planlar hayata geçseydi neler olacağını bilmiyorsunuz. Size gözünüzde alelade sıradan bir site gibi görünen bu sitemizin, başta NaNa ve Hugo Barra olmak üzere yaptığımız işbirlikleri ve toplantılar hakkında zerre kadar fikriniz yok ve olamaz da. Buradan herşeyi de açık açık yazamıyoruz maalesef.
Uzun lafın kısası, bizlerin katkısı olan bir şeyin başka birine maledilmesine elbette göz yumacak değiliz. Bu yüzden Türkçe sayfaların tadını çıkartın ve önümüzdeki aylardaki gelişmeleri takibe devam edin sadece. Bırakın Evo yetkili satıcılığına devam etsin, Türk Mi, distribütör olduğunu yazmaya devam etsin. Hediyeleri temin etmeye devam etsin. Bizler de burada şimdilik MIUI'nin akredite ettiği resmi bir site olarak devam edelim. Yukarıda Resmi derken neyi kastettiğimi yazmıştım. Sizin için resmi demek sadece Xiaomi tarafından yönetilen demek. Anlamazlıktan gelmeye devam edip her başvuruyu yapanın global site statüsü alabildiğini düşünmeye devam edebilirsiniz. Gerçi gösterin Türkiye'den bir tane daha site diyeceğim ama cevap gelmeyecek. Çünkü olmadığını ve olamayacağını biliyor ve bunun da resmi site sayıldığını anlamazlıktan geliyorsunuz.
Lütfen cevap yazmayın. Yazsanız bile benim mesajım da dahil olmak üzere silinecektir. Çünkü amacınız bizim emeklerimizi, çalışmalarımızı hiçe sayıp bizleri tahrik ederek sadece tartışma çıkartmak.
Lütfen konu başlığına uygun olarak devam etsin. Bakın şimdi bu haksız siteminize cevap yazdım, konu nereye geldi.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Ayrıca mi forumda açılmış. Anlaşılan o ki şuan bu konusmalarımızı yaptığımız bu platformun xiaomi bunyesinde resmiyeti yok. Hayatımda ilk defa bir markanın resmi sitesinde! google reklamı görmüş olduğumu sanıyordum. Demek ki halen görmemişim, sitemiz resmi değilmiş :D

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
site yoneticileri bu konuda yardimci olabilir belki, fiyatlarin asiri derecede yuksekliginden dolayi tepki olarak forumu gecici olarak askiya almasi belki fiyatlari dusurmede etkili olabilir ve bu tepkiyide global forumlarda duyurarak bu olaya ses getirebilirler diye dusunuyorum. :)

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Ben cevap vereyim. Hayır sadece sizinki değil, başka mesajlar da silinmiş. Çünkü o mesajlar silinmiş olmasa ben sizinle daha derin tartışmalara girmek zorunda kalacaktım ve konu iyice dağılacaktı. Çünkü siz de, snbsbrk53 arkadaşımız da maalesef anlamazlıktan geliyorsunuz. Şimdi ona da evet oradaydım ve otelde Evo ile ilgili hiçbir şey görmedim, promosyon ürünlerin hiçbirinde Evo yazısı dahi yoktu, Evo çalışanları da kendilerini tanıtmadı hatta hoşgeldiniz bile demediler, bir köşede kendi kendilerine oturdular ve Evo çalışanları olduğunu şimdi sizden duydum diye cevap yazacağım, tartışma uzayacak.

Mayıs ayında 5.senemizi doldurmuş olacağız. Bu 5 yılda Xiaomi'nin Türkiye'de tanınması, insanların sahte ürünlerle kandırılmaması, orjinal ürünlere sahip olabilmeleri, Türkiye'nin Xiaomi tarafından tanınması v.s. v.s. için elimizden ne gelirse yaptık. MIUI romların Türkçe dile sahip olması da dahil. Çıkartın telefonlarınızı, hakkında bölümünde katkısı bulunanlar sekmesine bir göz atın. Oradaki isimler burada admin ve diğer yönetici arkadaşlarımızdır.
İşin içinde olmadan da lütfen yazdıklarınızı dikkatli yazın. mi.com sitesinde Türkçe sayfaların açılmasında bizim ne gibi katkılarımız olduğunu bilmiyorsunuz. Bu bölümün açılması için neler yaptığımızı bilmiyorsunuz, sitenin nasıl açıldığını da bilmiyorsunuz. Hugo Barra ayrılmasaydı ve konuştuğumuz planlar hayata geçseydi neler olacağını bilmiyorsunuz. Size gözünüzde alelade sıradan bir site gibi görünen bu sitemizin, başta NaNa ve Hugo Barra olmak üzere yaptığımız işbirlikleri ve toplantılar hakkında zerre kadar fikriniz yok ve olamaz da. Buradan herşeyi de açık açık yazamıyoruz maalesef.
Uzun lafın kısası, bizlerin katkısı olan bir şeyin başka birine maledilmesine elbette göz yumacak değiliz. Bu yüzden Türkçe sayfaların tadını çıkartın ve önümüzdeki aylardaki gelişmeleri takibe devam edin sadece. Bırakın Evo yetkili satıcılığına devam etsin, Türk Mi, distribütör olduğunu yazmaya devam etsin. Hediyeleri temin etmeye devam etsin. Bizler de burada şimdilik MIUI'nin akredite ettiği resmi bir site olarak devam edelim. Yukarıda Resmi derken neyi kastettiğimi yazmıştım. Sizin için resmi demek sadece Xiaomi tarafından yönetilen demek. Anlamazlıktan gelmeye devam edip her başvuruyu yapanın global site statüsü alabildiğini düşünmeye devam edebilirsiniz. Gerçi gösterin Türkiye'den bir tane daha site diyeceğim ama cevap gelmeyecek. Çünkü olmadığını ve olamayacağını biliyor ve bunun da resmi site sayıldığını anlamazlıktan geliyorsunuz.
Lütfen cevap yazmayın. Yazsanız bile benim mesajım da dahil olmak üzere silinecektir. Çünkü amacınız bizim emeklerimizi, çalışmalarımızı hiçe sayıp bizleri tahrik ederek sadece tartışma çıkartmak.
Lütfen konu başlığına uygun olarak devam etsin. Bakın şimdi bu haksız siteminize cevap yazdım, konu nereye geldi.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda ben kotu bise soylemedim, bu sitenin resmi yada degil bu kismi beni kullanici olarak ilgilendirmiyor.Ben bir kullanici olarak dogru bilgiyi aliyormuyum ona bakarim ve bu sitede bircok konuda yeterince dogru bilgi var bu yuzden bu forum olusumu resmi olmasa yada olsa benim tarafimda esasinda birsey dwgismeyecek ki bir cok kisi icinde aynidir diye dusunuyorum. Sonucta buraya bir sikintimiz oldugunda bilgi edinmek icin geliyoruz yada bir cozumu diger kisilere aktarmak icin ve elbette ki arka planda yapilanlar var ki global miui forumda turkiye tiklandiginda buraya yonleniyor.

Benim kafama takilan evo yada turkmi herneyse bunlarla ilgili galiba bir sikinti var oyle hissediyorum ve tahminimde sudur ki buranin bir satis kanali var cepport ve bu satis kanalina evonun engellemesi mi var acaba arka planda bundan oturu mu evo ile ilgili sikinti var acaba diye dusunuyorum.

Hicbir xiaomi urunumu de evodan almis degilim yani, sonucta belli bir geliri olan insanlariz ve elbetteki ayni urun icin en fiyat nerdeyse ona gore tercih yaparim.

Üst Alt