Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Arkadaşlar bir türlü hard reset atamıyorum cihaz normal seyrinde açılıyor o ekrana giremiyorum normal ayarlardan reset atsam aynı şeye tekabül edermi yada usb ile falan reset atmam mümkün mü cihaza ?

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Arkadaşlar bir türlü hard reset atamıyorum cihaz normal seyrinde açılıyor o ekrana giremiyorum normal ayarlardan reset atsam aynı şeye tekabül edermi yada usb ile falan reset atmam mümkün mü cihaza ?
Hard resetle ayarlardan format atmakla o kadar fark yok ayni şeydiler. Ben etdim bir fark görmedim. Hard reset için kumandada orta tuş ile geri tuşu aynı anda bas sakla diger biri mi boxu fişe taksın ekrana recovery gəlecek.

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Valla kendim denedim yapamadım hocam takar takmaz basıyorım nedense direk açılıyor yine geliştirici modunuda açtım yine yok fişimi çekip takayım yoksa adaptör girişini mi farkedermi acaba ?

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Valla kendim denedim yapamadım hocam takar takmaz basıyorım nedense direk açılıyor yine geliştirici modunuda açtım yine yok fişimi çekip takayım yoksa adaptör girişini mi farkedermi acaba ?
Onu bilmiyorum. Kapalı halde kumandada o dediklerimi edin basılı kalsın diger biri Mi boxu fişe taksın ekrana recovery gelene kadar tuşdan elini çekme

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Sağolsun Box cihazlarını unutmamış da birde daha sorunsuz bir sistem yazılımı oturta bilseler en azından donanımı biraz amorti edebilirler.

Şu cihazın neden 3-4 GB versiyonlarını yapmadıklarını bir türlü anlamadım gitti. 4K versiyonunda bile 2GB RAM var. Yinede bu fiyatta DRM sertifikası olan başka seçenek yok bildiğim kadarıyla. Fiyatları biraz daha ucuzlasa bir Nvidia Shield düşünüyorum bakalım, ucuz diye Mi box alıp rezil olmak istemiyorum, şimdilik PC yi ve Telefonu Box olarak kullanmaya devam.

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Sağolsun Box cihazlarını unutmamış da birde daha sorunsuz bir sistem yazılımı oturta bilseler en azından donanımı biraz amorti edebilirler.

Şu cihazın neden 3-4 GB versiyonlarını yapmadıklarını bir türlü anlamadım gitti. 4K versiyonunda bile 2GB RAM var. Yinede bu fiyatta DRM sertifikası olan başka seçenek yok bildiğim kadarıyla. Fiyatları biraz daha ucuzlasa bir Nvidia Shield düşünüyorum bakalım, ucuz diye Mi box alıp rezil olmak istemiyorum, şimdilik PC yi ve Telefonu Box olarak kullanmaya devam.
Çünkü cihazın 2GB bellek ile medya oynatma anlamında yapamadığı hiçbir şey yok. Siz 2GB belleği olduğu için neyi yapamadınız?

AngaralıZihni

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zihni
Cihazım
Mi 6
Meslek
Emekli Banka Müdür
Konular
10
Memnun kalırsın hocam. Cihaz güzel. Android 9 güncellemesi yapma 8.1 le gelir cihaz öyle kal bence. Kodi hakkındaki sorunu görmemiştim. Kodi yükleniyor. Turkvodda yükledinmi tv izle internet sitelerinden filmler diziler izle.
Hocam siz demiştiniz ya yine bozuldu diye bendede bozuldu ve o yöntemle düzelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 4 GB a gerek yok çünkü. 2 GB her işi yapmasına yetiyor zaten. Sadece güncellemesi kötü rezil olacak bir durum yok yani

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çünkü cihazın 2GB bellek ile medya oynatma anlamında yapamadığı hiçbir şey yok. Siz 2GB belleği olduğu için neyi yapamadınız?

Hocam siz demiştiniz ya yine bozuldu diye bendede bozuldu ve o yöntemle düzelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 4 GB a gerek yok çünkü. 2 GB her işi yapmasına yetiyor zaten. Sadece güncellemesi kötü rezil olacak bir durum yok yani

Hocam ben henüz satın almadım,göz var nizam var ve kullananların söylem ve yorumlarınlarından yola çıkıyorum. Cihazı kullananlarda cihazın hantal olduğunu söylüyor, zaman zaman takılmalar, donmalar, kendini yeniden başlatmalar vs. vs. yani dahili Android tv'lerden pek farkı yok gibi birşey. Sonuçta bir Box ve bir tek iptv izlemek için kullanılmayacak, internette ve diğer uygulamalarda da sıkıntısız olsun istiyorum. Yoksa tek derdim medya oynatmak değil. Öyle olsa cast olayı işimi görüyor.

Ama şu da var bu fiyata DRM sertifikası olan başka cihaz bulunmaz, Aliexpress de 20-30 dolara daha yüksek işlemci ve bellekli cihazlar var ama onlarda da DRM yok, alıcaksın 480p izleyeceksin bazı platformları.

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Arkadaşlar benim böyle bir sorum olacak. Ben TV kumandasından Mi boxu HDMI CEC özelliyi ile idare ediyorum. Ben Tv-ni kapattığımda Mi Box kapanmıyor. İstiyorum Tv-ni kapatıp açdığım zaman Mi boxda açılıb kapansın. Bunu nasıl ede bilirim?

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Arkadaşlar benim böyle bir sorum olacak. Ben TV kumandasından Mi boxu HDMI CEC özelliyi ile idare ediyorum. Ben Tv-ni kapattığımda Mi Box kapanmıyor. İstiyorum Tv-ni kapatıp açdığım zaman Mi boxda açılıb kapansın. Bunu nasıl ede bilirim?
Televizyon kumandasından nasıl olur bilmiyorum ama Android telefonun varsa AndroidTV kumanda uygulaması üzerinden ses ile "shut down" komutu verirsen kapanıyor.

Üst Alt