Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Kablosuz kullanıyorum. Tv+ tan tv izliyorum netflixten film dizi izliyorum youtubeden video izliyorum herhangi bir sorun yaşamadım. ( Ttnetten kaynaklı olanlar hariç :) )

Ethernet girişi kullananlar vardı konular içinde görmüştüm ama wifi ile sıkıntı yaşamadığım için ben almadım. 160 lira civarında 3 usb çoğaltıcı ve 1 ethernet girişi olan bi aparattı.
Kardeşim ben Baküde yaşıyorum bu Tv+ uygulamasını yükledim ama benden Turkcell numarasını istedi kayıt olmak için yardımcı ola bilirmisiniz?

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Kardeşim ben Baküde yaşıyorum bu Tv+ uygulamasını yükledim ama benden Turkcell numarasını istedi kayıt olmak için yardımcı ola bilirmisiniz?
Türkcellden satın alınıyor. Ücretli. (Kimi paketlerde hediye ediliyor)

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Mikrofon cihaz yeniden başlayınca yine gitti. Ve bu sefer dediğiniz yöntemlede düzelmiyor.
Kardeşim ayarlardan Google uygulamasını bul tüm verilerini sil, Mi box kapat yeniden aç Play store-dan Google güncelle

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Kodi yükleniyormu diye sormuştuk ama kimseden ses seda çıkmadı merak edeni varsa Kodi yükleniyor, internette yüklenmiyor edilmiyor sıkıntı çıkartıyor diyenleri vardı ve kafa karışıklığı yaratılıyordu klavyesi olan yazıyor işte bir iki satır birşeyler. Çünkü bazı Android Box cihazlarda Kodi yüklensede uyumsuzluk çıkarabiliyordu bugünde çok şükür kendi yazdığımızı kendimiz çözdük. Cihazıda sipariş geçtim inşallah memnun kalırız :)

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Kodi yükleniyormu diye sormuştuk ama kimseden ses seda çıkmadı merak edeni varsa Kodi yükleniyor, internette yüklenmiyor edilmiyor sıkıntı çıkartıyor diyenleri vardı ve kafa karışıklığı yaratılıyordu klavyesi olan yazıyor işte bir iki satır birşeyler. Çünkü bazı Android Box cihazlarda Kodi yüklensede uyumsuzluk çıkarabiliyordu bugünde çok şükür kendi yazdığımızı kendimiz çözdük. Cihazıda sipariş geçtim inşallah memnun kalırız :)
Memnun kalırsın hocam. Cihaz güzel. Android 9 güncellemesi yapma 8.1 le gelir cihaz öyle kal bence. Kodi hakkındaki sorunu görmemiştim. Kodi yükleniyor. Turkvodda yükledinmi tv izle internet sitelerinden filmler diziler izle.

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Memnun kalırsın hocam. Cihaz güzel. Android 9 güncellemesi yapma 8.1 le gelir cihaz öyle kal bence. Kodi hakkındaki sorunu görmemiştim. Kodi yükleniyor. Turkvodda yükledinmi tv izle internet sitelerinden filmler diziler izle.

Sağol hocam evet gelir gelmez Turkvod yükleyeceğim. Güncellemede bir takım sıkıntı yaşayanlar olmuş geldiği gibi kalsın çok mühim değil iyice otursun belki o zaman güncelleriz cevabınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum iyi forumlar dilerim.

bruce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şahin
Cihazım
xiaomi mi box s
Konular
2
Kablosuz kullanıyorum. Tv+ tan tv izliyorum netflixten film dizi izliyorum youtubeden video izliyorum herhangi bir sorun yaşamadım. ( Ttnetten kaynaklı olanlar hariç :) )

Ethernet girişi kullananlar vardı konular içinde görmüştüm ama wifi ile sıkıntı yaşamadığım için ben almadım. 160 lira civarında 3 usb çoğaltıcı ve 1 ethernet girişi olan bi aparattı.
TV+ mi boxtan nasıl izliyorsunuz? telefonun ekran yansıtmasınımı kullanıyorsunuz? benim kampanyalardan tv+ aboneliğim var ama mi boxtan giriş yapmak istediğim zaman tv+ abonesi olmam gerektiği söyleniyor. giriş yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözdüm işi, mi box ta TV+ izlemek için önce tv+uygulamasını telefona indirmek gerekiyormuş, sonra diğer cihazlarda kullanılabiliyor

Son düzenleme:
Üst Alt