Aynı sorun bendede var tincebiz senden başka mod yapan yok lutfen en kısa sürede bu sorunu çözTürkçeleştirme sonrası bazı gelen aramalarda arayanın ismi çıkmıyor gelen arama yazıyor.Neden acaba
Mi fit e girince karakter hataları ortaya çıkıyor tekrar notifyden dili german vb. dil olarak ayarlamam gerekiyor. Kalıcı bir çözüm var mı ?
Aynı sorun bendede var tincebiz senden başka mod yapan yok lutfen en kısa sürede bu sorunu çöz
ayarları yaptım birde böyle deneyeyim. mod çok güzel. beta kullanmaktan iyidir. Teşekkür ederim.
Öncelikle eline sağlık, sayende cihazı başarıyla Türkçe diline ve Türkçe karakter desteğine kavuşturdum. tincebiz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirpaylaşmışsın fakat bunlar dosya şeklinde, yani Firmware, Fonts vb yazmakta. Bu stok versiyonu da .bin'e çevirebilir misin? Böylece tıpkı hazırladığın modlu sürümü yükler gibi cihazımıza AmazTools ile kurabiliriz. Klasörler nasıl kurulur bulamadık. Orijinal versiyona dönmek istesek dönemiyoruz şu an.
Bir de bu paylaşılan stok sürüm v1.0.6.24 di mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cidden Çok Teşekkürler Sorunsuz bir Şekilde çalışıyor dediğinizi harfi harfine yaptım ama eğer bilekliğe bağlanamadı diyorsa mi fite girip profil kısmından mi band e tıklayın ve biraz aşağıda bulanilirlik var onu Aç yapdın Eğer dosyayı girmüyorsa (Edit_by_tincebiz_cinco_v78.bin) indirdiğiniz yere gidin ve üzerine tıklayın ve size iki tane şey verecek birlikte açmmak için siz ordan yazılım güncellemesine tıklayın o zaman olur ve güncelle yapın ilk başta hata verebilir sonra kapatıp açın uygulamayı o zaman olurr Bu araada Emeği Geçen Herkese Teşekkür ederim tekrardan...