Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ryzou

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
Eline sağlık teşekkürler,mükemmel oldu.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Türkçeleştirme sonrası bazı gelen aramalarda arayanın ismi çıkmıyor gelen arama yazıyor.Neden acaba
Aynı sorun bendede var tincebiz senden başka mod yapan yok lutfen en kısa sürede bu sorunu çöz

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Mi fit e girince karakter hataları ortaya çıkıyor tekrar notifyden dili german vb. dil olarak ayarlamam gerekiyor. Kalıcı bir çözüm var mı ?

Hocam onun kesin çözümü firmware dosyasının modlanması ancak ne kadar uğraştıysam açmayı başaramadım hala ona uğraşıyorum. Karakter sorunu çıktıkça dil geğişimi yapacaksınız mecbur. Piyasadaki tüm modlar aynı şu an.

Aynı sorun bendede var tincebiz senden başka mod yapan yok lutfen en kısa sürede bu sorunu çöz

Arayan kişinin çıkmama problemi de sanırım notify uygulamasının arka planda açık kalmasından kaynaklanan bir durum. Mi fit ile çakıştığı için ayarlar cihaz bazen göstermeyebiliyor. Notify uygulamasının bildirim erişimini falan kısıtlarsanız arka planda açılmasını ve çalışmasını kapatırsanız sorun düzelecektir.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
ayarları yaptım birde böyle deneyeyim. mod çok güzel. beta kullanmaktan iyidir. Teşekkür ederim.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Konu daha kapsamlı olarak güncellenmiştir...

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26

XanthiN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
iPhone 7
Konular
0
Öncelikle eline sağlık, sayende cihazı başarıyla Türkçe diline ve Türkçe karakter desteğine kavuşturdum. tincebiz

paylaşmışsın fakat bunlar dosya şeklinde, yani Firmware, Fonts vb yazmakta. Bu stok versiyonu da .bin'e çevirebilir misin? Böylece tıpkı hazırladığın modlu sürümü yükler gibi cihazımıza AmazTools ile kurabiliriz. Klasörler nasıl kurulur bulamadık. Orijinal versiyona dönmek istesek dönemiyoruz şu an. :(

Bir de bu paylaşılan stok sürüm v1.0.6.24 di mi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burak_batu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Batu
Cihazım
Xiaomi Mi Band4
Konular
0
Cidden Çok Teşekkürler Sorunsuz bir Şekilde çalışıyor dediğinizi harfi harfine yaptım ama eğer bilekliğe bağlanamadı diyorsa mi fite girip profil kısmından mi band e tıklayın ve biraz aşağıda bulanilirlik var onu Aç yapdın Eğer dosyayı girmüyorsa (Edit_by_tincebiz_cinco_v78.bin) indirdiğiniz yere gidin ve üzerine tıklayın ve size iki tane şey verecek birlikte açmmak için siz ordan yazılım güncellemesine tıklayın o zaman olur ve güncelle yapın ilk başta hata verebilir sonra kapatıp açın uygulamayı o zaman olurr Bu araada Emeği Geçen Herkese Teşekkür ederim tekrardan...

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Öncelikle eline sağlık, sayende cihazı başarıyla Türkçe diline ve Türkçe karakter desteğine kavuşturdum. tincebiz

paylaşmışsın fakat bunlar dosya şeklinde, yani Firmware, Fonts vb yazmakta. Bu stok versiyonu da .bin'e çevirebilir misin? Böylece tıpkı hazırladığın modlu sürümü yükler gibi cihazımıza AmazTools ile kurabiliriz. Klasörler nasıl kurulur bulamadık. Orijinal versiyona dönmek istesek dönemiyoruz şu an. :(

Bir de bu paylaşılan stok sürüm v1.0.6.24 di mi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam o klasörlerin içerisinde dosyalar var tüm sürümler dosyalanmış biçimde. Dosyaların içerisinde .bin ve .res dosyaları mevcut. Beta ve stable klasörlerinde tüm dosyalar eklenmiş durumda.
Megadaki stabil dosyaların tamamı stock sürüm hocam. Yüklerken en son versiyonu yükleyebilirsiniz. İOS için 1.0.7.44 güncellemesi gelmedi sanırım. V65i o yüzden paylaştım.

Cidden Çok Teşekkürler Sorunsuz bir Şekilde çalışıyor dediğinizi harfi harfine yaptım ama eğer bilekliğe bağlanamadı diyorsa mi fite girip profil kısmından mi band e tıklayın ve biraz aşağıda bulanilirlik var onu Aç yapdın Eğer dosyayı girmüyorsa (Edit_by_tincebiz_cinco_v78.bin) indirdiğiniz yere gidin ve üzerine tıklayın ve size iki tane şey verecek birlikte açmmak için siz ordan yazılım güncellemesine tıklayın o zaman olur ve güncelle yapın ilk başta hata verebilir sonra kapatıp açın uygulamayı o zaman olurr Bu araada Emeği Geçen Herkese Teşekkür ederim tekrardan...

Bilekliğe bağlanamadı hatası veriyorsa mifite girip senkron yapmanız kafi hocam. Ama mi fiti kapamamanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt