Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Ben yapamadım sanırım mi fit kendi 44 ü güncelledikten sonra 78 yeni olanı yükledim cihaz Türkçe karaktersiz Türkçe oldu ama mesajlarda ki karakterler yine bozuk ayrıca WhatsApp ta telefonunuzdan kontrol edin yazıyor içeriği hiç göremiyorum

Hocam whatsapp sorununu notify uygulamasının tüm arka plan işlemlerini kısıtlayarak çözebilirsiniz. Bildirimlerdeki ? Sorununu da notify uygulamasından cihaz dilimseçimini ingilizce yaparak çözebilirsiniz

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
WhatsApp hallettim ama notify uygula masından ingilizce özel olanı seçmeme rağmen sadece ü harfi normal diğerleri bozuk fw mi fit in güncellediği şekilde 44 berde hata yaptım çözemedim cihaz op7pro android 10 ondan olabilir mi

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
WhatsApp hallettim ama notify uygula masından ingilizce özel olanı seçmeme rağmen sadece ü harfi normal diğerleri bozuk fw mi fit in güncellediği şekilde 44 berde hata yaptım çözemedim

Cidden birazdan çıldıracam facepalm~~ Bakın hocam 2 gündür deniyorum ben özellikle denemek için anket konusu açtım herhangi bir sorun görmedim.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Cidden birazdan çıldıracam facepalm~~ Bakın hocam 2 gündür deniyorum ben özellikle denemek için anket konusu açtım herhangi bir sorun görmedim.

Kusura bakmayın illaki eksik birşey yapıyorumdur ben

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Kusura bakmayın illaki eksik birşey yapıyorumdur ben

Est hocam ne kusuru yanlış anlamayın size değil benim sitemim. Bir arkadaş daha aynı sorun için yazdı onun için biraz yükseldim siz kusura bakmayın. Şu işi çözelim kesin bir dönüş yapacağım konuya.

SerkanGS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
amazfit
Konular
0

hocam chinese versiyona olmuyor mu. Amaztools ile iOS da Yükledim ama tekrar mifite bağlanıp güncelleme istedi. Su an tr karakterler bozuk.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
hocam chinese versiyona olmuyor mu. Amaztools ile iOS da Yükledim ama tekrar mifite bağlanıp güncelleme istedi. Su an tr karakterler bozuk.

Yok hocam denemedim onu özellikle global yazdım. Çinsürümüne deneme fırsatım olmadı hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu yeniden güncellenmiştir, yaşanan sorun için hepinizden özür diliyorum. Yeni resourcenin yanında vermiş olduğum icon paketiniz de kurmanız gerekmektedir...

Son düzenleme:

SerkanGS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
amazfit
Konular
0
Yok hocam denemedim onu özellikle global yazdım. Çinsürümüne deneme fırsatım olmadı hiç

Konu yeniden güncellenmiştir, yaşanan sorun için hepinizden özür diliyorum. Yeni resourcenin yanında vermiş olduğum icon paketiniz de kurmanız gerekmektedir...
chinese versiyona icon paketini kurunca oldu. şu an tr karakterler düzgün gösteriyor. teşekürler..

oranozel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhanozel
Cihazım
İphone 6
Konular
0

İki kez dosyayı yükledim lakin sonunda cihaz Mi Fit tarafından güncelleme yapmasını istedi. İphone 6 kullanıcısıyım ve böylece anladım ki bu sadece android kullanıcıları için yayınlanmış bir sürüm

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
İki kez dosyayı yükledim lakin sonunda cihaz Mi Fit tarafından güncelleme yapmasını istedi. İphone 6 kullanıcısıyım ve böylece anladım ki bu sadece android kullanıcıları için yayınlanmış bir sürüm

İos kullanıcıları için v65 paketi konuda mevcut hocam. Yeni güncellemeyi henüz ios kullanıcılarında deneme fırsatım olmadığı için yayınlamadım. Gönüllü biri varsa deneyelim yayınlayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt