Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
denilenleri yaptıktan sonra factory reset yaptım ama bilekliğin menü dili türkçe kaldı ingilizce olmaı bnim için önemli olan gelen mesaj veya whatshap mesajlarının türkçe karakter desteklemesiyle ama desteklemiyor yada ben yapamadım hala gelen mesajlarım işğ ler ? işareti olarak çıkıyor karşıma o yüzden factory reset yapıp ilk aldığım gibi olsun dedim türkçe kaldı
Orjinal Rom dosyasını bulabileceğimiz site vs varsa onu yüklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorumda kendi sitesi dışındaki romlara güvenemiyorum ben yazılım güncellemesi gelince mi fit uygulaması üzerinden otomatik yapacak mı? Bizleri neler karşılayacak? Türkçe gidecek mi ya da bozulacak mı? bunları merak ediyorum ve sabırla bekliyorum yeni güncelleme gelmesini.
İleride fabrika ayarlarına (ingilizce) yapmak istediğimde factory reset dediğimde ingilizce olucak mı ya da mi fit uygulaması üzerinden güncelleme geldiğinde olucak mı? Sistem dosyaları zarar görür mü? Backup alıp yapmakta fayda var.
Orjinal Rom dosyasını bulabileceğimiz site vs varsa onu yüklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorumda kendi sitesi dışındaki romlara güvenemiyorum ben yazılım güncellemesi gelince mi fit uygulaması üzerinden otomatik yapacak mı? Bizleri neler karşılayacak? Türkçe gidecek mi ya da bozulacak mı? bunları merak ediyorum ve sabırla bekliyorum yeni güncelleme gelmesini.
Mesajları okuduysabız anlatmıştım firmware dosyasında herhangi bir oynama olmadığı için tüm güncellemeleri sıkıntısız alıyorsunuz. Her güncellemede de cihaz dili İngilizceye döner Türkçe dil desteği verilmediği sürece. Cihaz dilini Türkçe yaptınız diyelim... Ben konuyu kapsamlı bir şekilde düzenleyeceğim zaten orjinal dosyaları da vereceğim. Oradaki dosyalardan stock haline dönebilirsiniz...
denilenleri yaptıktan sonra factory reset yaptım ama bilekliğin menü dili türkçe kaldı ingilizce olmaı bnim için önemli olan gelen mesaj veya whatshap mesajlarının türkçe karakter desteklemesiyle ama desteklemiyor yada ben yapamadım hala gelen mesajlarım işğ ler ? işareti olarak çıkıyor karşıma o yüzden factory reset yapıp ilk aldığım gibi olsun dedim türkçe kaldı
Menü dilini Türkçe yapmadan gelen bildirimlerdeki karakterler hep ? şeklinde gözükür. Konuda açık anlatım var adımları birebir uygularsanız hem Türkçe karakter sorununuz kalmaz hem de cihaz dili Türkçe olduğu için daha anlaşılır kullanabilirsiniz...
Selamün Aleyküm dostlar.
Malumunuz Mi Band 4 cihazımız geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme aldı.
Bu güncelleme sonunda dil yine İngilizce oldu.
Ben de firmware ve resource dosyalarının nete düşmelerini bekledim.
Bugün dosyaları indirdim ve Türkçeleştirdim.
Şimdi de sizlere paylaşımı yapacağım...
Anlatım Android..
1- Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linklerdeki Firmware ve Resource dosyalarını indirip telefonun hafızasına atıyoruz.
2- Sonrasında Mi Fit uygulamamızın en son sürümünü PlayStore'den indirip kuruyoruz ve tüm izinleri sağlıyoruz.
3- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
4- Sonrasında Notify & Fitness for Mi Band uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
5- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
6- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
7- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.(Daha önce 1.0.7.44 sürümüne güncelleyenler direkt 10. basamaktan devam edebilirler)
8- Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum "cinco_v1.0.7.44_Ft1.0.fw " dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
9- Güncelleme işlemi biraz uzun sürebilir telaş etmeyin.
10- Cihaz güncellemeyi bitirdikten sonra programdan bir önceki sekmeye gelip tekrardan size vermiş olduğum "Edit_by_tincebiz_cinco_v78.bin" dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
11- Bu işlem de biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
12- Bileklik ekranında Updating... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
13- Cihazımız güncellemeyi tamamladıktan sonra tekrardan Notify & Fitness for Mi Band uygulamasındaki ayarlar menüsünden araçlar kısmına girip Mi Band Dil Ayarları bölümüne giriyoruz.
14- Açılan diller sekmesinden aşağıda sıraladığım dillerden herhangi birisini seçip tamam diyoruz.
Anlatım İos..
1- App Store'dan Mi Fit'i indirin ve Mi Band 4ü bağlayın ve bağlı kalsın.
2- App Store'dan AmazTools'u indirin ve kurun.
3- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
4- Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin. Verdiğim v1.0.6.24 sürümü için olan "Edit_by_tincebiz_cinco_v65.bin" dosyasını seçin ve install diyin.
5- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan istediğiniz dili seçin. Birkaç saniye sonra türkçe olacak.
Mi Band 4 cihazımız artık Türkçe...
Hepinize kolay gelsin...
Bir beğeniyi çok görmeyin lütfen...
Not: Senkronize ediliyor, güncelleniyor, sarj oluyor, tam sarj oldu ifadeleri değiştirelemediği için bunlar türkçe olmuyor.
Türkçe olan diller...
Fransızca
İspanyolca
İtaliano
Russian
German
Polish
Vietnam Dili
Ukrayna
İngilizce(Sadece menü dilinde "ĞÜŞİÖÇğüşıöç" harfleri "GUSIOCgusioc" Şeklinde Gözükür)
Türkçe(Sadece menü dilinde "ĞÜŞİÖÇğüşıöç" harfleri "GUSIOCgusioc" Şeklinde Gözükür)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkür ederiz. Bugün 2 mi band 4 e türkçe yaptım. Elinize sağlık. Dediğim gibi tek eksik emoji paketi. Yaparsanız mükemmel olur. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederiz. Bugün 2 mi band 4 e türkçe yaptım. Elinize sağlık. Dediğim gibi tek eksik emoji paketi. Yaparsanız mükemmel olur. Şimdiden teşekkürler.