Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Stock yazılıma dönünce garanti tekrar eskisi gibi oluyormu yoksa tamamen garanti dışı mı kalıyor ?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Stock yazılıma dönünce garanti tekrar eskisi gibi oluyormu yoksa tamamen garanti dışı mı kalıyor ?

Stock yazılım olduğu sürece garanti kapsamında olur cihaz. Telefonlardaki gibi bootloader kilidi olayı yok bunlarda.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
garanti gider diye yüklemiyordum. teşekkür ederim

n0rther

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Comolokko
Cihazım
mi band 4
Konular
0
Arkadaşlar selam,

Sadece Whatsapp ve sms bildirimlerinin Türkçe olarak gelmesini istiyorsanız iOS için aşağıda belirteceğim yöntem iş görmektedir. Yine forumdan bir arkadaş bunu anlatmış. Ben onun anlatımını buraya ekliyorum. Bende direkt çalıştı.

From ibo2ibo ;

Ilk olarak appstoredan mi fit uygulamasini yukleyin ve telefonla bilekligi eslestirin.
Ayarlar>Bluetooth kismindan mi smart band 4 yanindaki "i" simgesine basin sistem bildirimlerini paylas ozelligini aktif edin.
mi fit icerisinde profil>bileklik>uygulama uyarilari kismindan istediginiz uygulamalari aktif edin.
whatsapp bildirimleri hala gelmiyosa whatsapp>ayarlar>bildirimler>on izlemeyi goster ozelligini aktif edin
turkce karakter cozumu
- app storedan amaztools uygulamasini indirin
- uygulamayi acin setup>search device>mi smart band 4>continue>close butonlarina basin
- iphone safari ile bu linki acin Mili_cinco_emoticons_accents.ft.zip dosyasini indirin
- amaztools uygulamasini acin more>install custom file>indirilenlerden Mili_cinco_emoticons_accents.ft dosyasini secin
- install butonuna basin islem tamamlanana kadar bekleyin sonra isterseniz amaztools uygulamasini silebilirsiniz

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Arkadaşlar selam,

Sadece Whatsapp ve sms bildirimlerinin Türkçe olarak gelmesini istiyorsanız iOS için aşağıda belirteceğim yöntem iş görmektedir. Yine forumdan bir arkadaş bunu anlatmış. Ben onun anlatımını buraya ekliyorum. Bende direkt çalıştı.

From ibo2ibo ;

Ilk olarak appstoredan mi fit uygulamasini yukleyin ve telefonla bilekligi eslestirin.
Ayarlar>Bluetooth kismindan mi smart band 4 yanindaki "i" simgesine basin sistem bildirimlerini paylas ozelligini aktif edin.
mi fit icerisinde profil>bileklik>uygulama uyarilari kismindan istediginiz uygulamalari aktif edin.
whatsapp bildirimleri hala gelmiyosa whatsapp>ayarlar>bildirimler>on izlemeyi goster ozelligini aktif edin
turkce karakter cozumu
- app storedan amaztools uygulamasini indirin
- uygulamayi acin setup>search device>mi smart band 4>continue>close butonlarina basin
- iphone safari ile bu linki acin Mili_cinco_emoticons_accents.ft.zip dosyasini indirin
- amaztools uygulamasini acin more>install custom file>indirilenlerden Mili_cinco_emoticons_accents.ft dosyasini secin
- install butonuna basin islem tamamlanana kadar bekleyin sonra isterseniz amaztools uygulamasini silebilirsiniz

Anlatım için teşekkürler hocam sorunlar çözüldü zaten.

n0rther

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Comolokko
Cihazım
mi band 4
Konular
0
Üstad selam, umarım mesajı yanlış anlamamışsındır. Emeğin büyük, tüm mesajları da okudum ayrıca bu başlıkta... Sadece iOS için başka başlıklarda çözüm arayan arkadaşlara hatırlatma ve spesifik bilgi içeriğini buraya dahil etmek istedim.

Selamlar.

emrahk06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T, MiBand 4
Konular
1
Notify Fitness uygulamasını kaldırınca tekrar ingilizce mi oluyor? Benim için karakterler okunsun yeterli. Mesajlarda okunmuyor Türkçe karakterde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt