- Adım
- Özkan
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 5
Gerçekten çok ilginçResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gerçekten çok ilginçResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sadece bende mi böyle acaba? beni de şüpheye düşürdü buradaki yorumlar.Gerçekten çok ilginç
Ben tr olarak kullanıyorum beta yazılımı ancak İngilizce iken bu yazilimida kullandım böyle değildi bugda kalmıştır belki sizinkisadece bende mi böyle acaba? beni de şüpheye düşürdü buradaki yorumlar.
Daha fazla, bileklik ekranı, aşağı oka tıkla
Mi fit beta olan programını kullanacaksınız veya notify ı kullanmaya devam edeceksiniz orjinal mi fit ile bağlanırsa mi band 4 yine İngilizce olurÇok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Notify&Fitness uygulaması ile 1.0.7.04 yazılımını yüklüyorum ve Türkçe dil desteği geliyor, bu TR desteği ilk yazılımda gelecek demek ama sonra mi fit açılınca yazılım sürümünü düşürüyor. Engellemenin bir yolu var mı arkadaşlar?
Mi fit beta olan programını kullanacaksınız veya notify ı kullanmaya devam edeceksiniz orjinal mi fit ile bağlanırsa mi band 4 yine İngilizce olur
Mi band bölümünde var hocamHocam beta programına katılım yok Google Play'de, APK'yı nereden bulabilirim, apkmirror da bulamadım?
Ben hesapladım ortalama 1000 adımda 100 küsür fazla sayıyorArkadaşlar sadece saate bakmak ve yürüyüş için MiBand 4 almak istiyorum. Adımları ve kalorileri doğru sayıyor mu? Kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Telefonumun adımsayarı maalesef fazla sayıyor.