- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 14
HepsiBurada'da 229 TL şuan. Fiyat daha da düşer mi acaba. İlk defa bileklik alıcam. Umarım işlevseldir
Yeğenimin bileğinde band 3 öyle bir etki vermişti. Çok sıcak günlerde bilekliğini takmadı.selamlar arkadaşlar
bileğine alerjik reaksiyon gösteren oldu mu acaba ?
benim bileğim baya kızardı diğer bileğime taktım şimdi oda kızarmaya başladı.
denk gelen oldu mu acaba bu şekilde
İncoming call bilinmeyen numara anlamına geliyor sanırım. Bende yeni aldım daha gelmedi umarım Bi sorunu olmaz. Bu arada hayırlı olsunArkadaşlar Merhaba,
Eşime Mi Band 4 aldım. Önceden kullandığı band 2 de arayan kişi bilgisini gösteriyordu. Band 4 ü Mi fit uygulaması ile sorunsuz eşleştirdik ancak arama geldiğinde kişi yerine "incoming call" yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
yeni güncellemeden sonra bu sorun ortadan kalktı hocam.İncoming call bilinmeyen numara anlamına geliyor sanırım. Bende yeni aldım daha gelmedi umarım Bi sorunu olmaz. Bu arada hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam, sizinki de şimdiden hayırlı olsun. Mi fit uygulamasına son gelen güncellemede arayan kişi bilgisini gösteriyor sıkıntı kalmadı bilginiz olsun.İncoming call bilinmeyen numara anlamına geliyor sanırım. Bende yeni aldım daha gelmedi umarım Bi sorunu olmaz. Bu arada hayırlı olsun