Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Açıkçası hata yoksa yaptığınız işlemlerde diğer arkadaşlarda geri bildirimde bulunabilir paylaştığımı test amaçlı sizlere bildirdim.
Ama kusura bakmayın sizide zahmete ve zaman kaybına maruz ettim fayda sağlaması için paylaşmıştım.

İyi Forumlar.
Bağlantıyı sağladım hocam fakat hâlâ Arayanı göremiyorum telefonu İngilizce yapmadan olmuyor.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Bağlantıyı sağladım hocam fakat hâlâ Arayanı göremiyorum telefonu İngilizce yapmadan olmuyor.

Gelen Arama menüsü içinde mevcut olması gerekiyor.
Bir kontrol edebilirmisiniz Mi Fit/Ayarlar/Hakkında menüsünde sürüm olarak 3.4.7.3 yazıyormu.
Ekran görüntüsü atabilirmisiniz rica etsem ?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Bir kontrol edebilirmisiniz Mi Fit/Ayarlar/Hakkında menüsünde sürüm olarak 3.4.7.3 yazıyormu.
Evet sürüm aynı ama gelen arama menüsünde öyle bişey yok.
Bu arada firmware sürümü de 1.5.0.2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Ben 3.4.4 ile 1.3.0.4 kullanıyorum. Telefon dili Türkçe iken arayan ismi çıkıyor. Söylediğiniz menü de var. Forumda biri paylaşmıştı bu mi fit i. Asıl kaynapını bilmiyorum. İşinize yararsa atayım. Nasıl bir düzenleme yapıyorsanız bendekiule kıyaslayabilirsiniz.

Xperia Z3

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Evet sürüm aynı ama gelen arama menüsünde öyle bişey yok.
Bu arada firmware sürümü de 1.5.0.2

Paylaştığım Link'te ki Apk yükleyebilirmisiniz.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Ben 3.4.4 ile 1.3.0.4 kullanıyorum. Telefon dili Türkçe iken arayan ismi çıkıyor. Söylediğiniz menü de var. Forumda biri paylaşmıştı bu mi fit i. Asıl kaynapını bilmiyorum. İşinize yararsa atayım. Nasıl bir düzenleme yapıyorsanız bendekiule kıyaslayabilirsiniz.

Xperia Z3
Tamamdır hocam hallettim. Bu konuda verilen apk yi kurdum, mi hesabıyla giriş yaptım ama aygıtı bir türlü eşleştiremedim. Telefonu kapatıp açınca eşleştirebildim. Şuan türkçe dil ve Türkçe firmware yüklü gelen aramaları da gösteriyor.

remy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
sony z3c
Konular
2

Xperia Z3
Ben 3.4.4 üzerine ilk sayfadaki yamayı yükledim.. arayanı göstermeye başladı.. hava durumu menüsünde derecelerin altında sıkıntı var.

amor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
erkek
Konular
0
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır mi ban 3 kullanıyorum türkçe yapıyorum genellik ile fakat son güncelemeden sonra cihaz artık menüye girmiyor nedeni bilen ? tekrar ingilizce yaptım ama yine girmedi ?

alim88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Özel sek.
Konular
4
Cihazı orjinal son sürüm mi fit uygulaması ile soru işaretli kutucuk sorunu hariç sıkıntısız kullanıyordum.Burdaki rehbereki adımlarla Türkçe yapmıştım.(Teşekkürler bu arada)Mi band master diye bi program karşıma çıktı, beğenip kurdum.Sonra kendi yazılımını güncelledim ve çinceye döndü bileklik.Mi band masterin güncellediği yazılım sürümü 1.5.0.11 Türkçe yazılım sürümü 1.5.0.2. Gadged Bridge ile Türkçeye sürümünü yüklemeyi denediğimde hata alıyorum.Bileklik brick olabilir vs eski sürüm yazılım olduğu için.Programında dosyadan (telefon hafızası) güncelleme seçeneği var ama pro sürümünde.Acaba pro sürümünü alıp 1.5.0.2 Türkçe sürümünü yüklemeyi deneyeyim mi? Yoksa çince idare edip, Türkçe güncel yazılım çıktığında Gadged Bridge ile onumu yükleyeyim?

Üst Alt