Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Cihazı orjinal son sürüm mi fit uygulaması ile soru işaretli kutucuk sorunu hariç sıkıntısız kullanıyordum.Burdaki rehbereki adımlarla Türkçe yapmıştım.(Teşekkürler bu arada)Mi band master diye bi program karşıma çıktı, beğenip kurdum.Sonra kendi yazılımını güncelledim ve çinceye döndü bileklik.Mi band masterin güncellediği yazılım sürümü 1.5.0.11 Türkçe yazılım sürümü 1.5.0.2. Gadged Bridge ile Türkçeye sürümünü yüklemeyi denediğimde hata alıyorum.Bileklik brick olabilir vs eski sürüm yazılım olduğu için.Programında dosyadan (telefon hafızası) güncelleme seçeneği var ama pro sürümünde.Acaba pro sürümünü alıp 1.5.0.2 Türkçe sürümünü yüklemeyi deneyeyim mi? Yoksa çince idare edip, Türkçe güncel yazılım çıktığında Gadged Bridge ile onumu yükleyeyim?
Gadget bridge ne hatası veriyor?

xcale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Raul
Cihazım
Mi5
Konular
0
Selamlar,

Öncelikle anlatım ve yardımlar için teşekkürler.

Cihazı ilk aldığım zaman telefonumda (Mi5) GooglePlay üzerinden alabildiğim en güncel sürüm olan 3.4.6 vardı ve bilekliği bu şekilde eşleştirdim. Telefon dilim de İngilizce. Sonrasında ilk sayfada anlatıldığı gibi GadgetBridge ile Türkçe firmware'i yükledim. Sonrasında orijinal MiFit uygulamasını kaldırıp sitede paylaşılan MiFit 3.4.1 versiyonu yükledim. Bu şekilde ne bir bağlantı problemi ne de bir kullanım problemi yaşıyorum. Sadece Google hesabımla bağlanamıyorum.

Eski bilgilerim gelsin diye GooglePlay üzerinden tekrar MiFit 3.4.6'yı yükleyince Google hesabımla bağlanabiliyorum fakat bu sefer de Bluetooth üzerinden MiBand3 ile telefonum bağlantı sağlayamıyor. Bir şekilde eski verilerimi alıp Türkçe karakter desteği ile kullanamıyorum. Şu durumda ileride cihaza global bir güncelleme gelmesi durumunda MiFit üzerinden bağlantı sağlayamadığım için ne yapacağımı bilemiyorum.

Konuyla ilgili olarak çözümü olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problemimi çözdüm. Orijinal yazılım ile eşleştirdiğim için MiFit 3.4.6 eski yazılımlı cihazı aradığından bulamıyormuş. Eşleştirmeyi kaldırıp tekrar kurulum yapınca problem düzeldi. Sadece bugün içerisindeki adım sayısı sıfırlandı (gece uykusu bilgisi duruyor hala).

Son düzenleme:

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
merhaba arkadaşlar. sabah mi band master ile 1.5.0.2 yi 1.5.0.11 e güncellemiştim. biraz önce mi fit e güncelleme geldi. onu yükledim. ardından mi band 3 e güncelleme gelmiş. o güncellendi. türkçe dil gelmemiş. mi band 3 1.6.0.16 oldu sürümü. görünürde menüsüne exercise eklenmiş. uzun basınca 3 ten geriye sayıyor. kalori ve süre tutuyor.

t3ntativ3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
1.6.0.16 guncellemesi geldi tekrar ingilizceye dondu mi band 3. Yeni surum turkce ne zaman cikar acaba

ByAdmin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre YILDIZ
Cihazım
LG G6
Konular
1
Güncelleme geldi mi fit 3.4.7 oldu. Bileklikte güncellenince dil ingilizce oldu. 1.5.0.2 fw yi tekrar kurdum ama ni fiti açınca yine güncelledi ingilizceye döndü. Bu güncellemelerde ikide bir bununla uğraşmamak sürekli TR olarak kalması için ne yapmak gerek.

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Güncelleme geldi mi fit 3.4.7 oldu. Bileklikte güncellenince dil ingilizce oldu. 1.5.0.2 fw yi tekrar kurdum ama ni fiti açınca yine güncelledi ingilizceye döndü. Bu güncellemelerde ikide bir bununla uğraşmamak sürekli TR olarak kalması için ne yapmak gerek.
Uğraşmamak için otomatik güncellemeyi kapatıp mi fit i güncellemeyeceksin :) fw versiyonu ne oldu?

Xperia Z3

ByAdmin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre YILDIZ
Cihazım
LG G6
Konular
1
Algoritma yazanmı oysa eğer 1.1.14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi buldum 1.6.0.16 imiş

Egi34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin Demiry
Cihazım
Mi mix 2
Konular
0
Teşekkürler 5 dakikada :)

ilkayla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilkay
Cihazım
mi6
Konular
0
Gadgetbridge ile gerekli fw yi yüklüyorum turkce oluyor fakat bir sonraki mi-fit baglantisinda güncelleme istiyor bu yüzden saat aktif olmuyor. Malum güncel mi fit kurunca da çince ye guncelliyor.
Yardım edebilecek bir arkadaş varmi ?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
mi band 2 den sonra cok farklı bir hissiyat veriyor mu arkadaşlar alınır mı sizce

Üst Alt