Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Apkmirror sitesinden mi fit 3.4.6 yı yüklemen lazım. Fabrika ayarlarına sıfırla de. Çince olmayacak. Play store dan indirdiğin mi fit cihaza 1.5.0.2 fw yükledi. O da 3.4.6 ile uyumlu. Konudan eski mi fit bulmuşsun.

Xperia Z3
Tamamdır hocam teşekkür ederim. 3.4.6 yükledim sorunsuz giriş yaptım ve cihazı tanıdı.
Bir sorum daha olacaktı, gelen aramalarda kimin aradığını göremiyorum bileklikten. Telefona bakmak zorunda kalıyorum. Bileklikten gelen aramayı görmek için yapabileceğim bişey var mı?

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Herkese günaydınlar.
Play Store den Mi Bandage uygulamasını yükleyin. Telefonla eşleştirdikten sonra Mi Fit ten gelen aramaları kapalı duruma getirip Mi Bandage uygulamasında ayarlar kısmından Gelen aramalara açık yapıp arayan ismini göster olarak işaretleyelim.
İşlem tamamdır.
Güle güle kullanın.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. 3.4.6 yükledim sorunsuz giriş yaptım ve cihazı tanıdı.
Bir sorum daha olacaktı, gelen aramalarda kimin aradığını göremiyorum bileklikten. Telefona bakmak zorunda kalıyorum. Bileklikten gelen aramayı görmek için yapabileceğim bişey var mı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Ben apkmirror deki mi fit i kullanmıyorum. Ama ordaki mi fitte ayar menüsü olduğu söylenmişti. Arama ayarları menüsünde arayan adını göster yok mu? Eğer yok ise 2 seçeneğin var. Ya arkadaşın dediği gibi mi bandage uygulamasını kullanacaksın, ya da telefonun dilini ingilizce yaparsan söylesiğim menü aktik olacak. O şekilde kullanacaksın. Seçim senin.

Xperia Z3

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Mi Hesabı ile giriş yapabilirsiniz ve bilekliğe bağlanabilirsiniz.
Google Hesabıyla giriş çalışmıyor .
Mi hesabıyla giriş yaptım ama bilekliğe bağlanamadım. 3.4.6 kurdum telefon dilini İngilizce yapınca Arayanı Gösterme özelliği geldi arkadaşlar.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mi hesabıyla giriş yaptım ama bilekliğe bağlanamadım. 3.4.6 kurdum telefon dilini İngilizce yapınca Arayanı Gösterme özelliği geldi arkadaşlar.

Bağlanmamanın sebebi kurulu olan Mi Fit üzerinden Oturum kapatmadan önce cihaz ile bağlantıyı sonlandırma yapmadığınız içindir.
Google hesabınızla yaptığınız bağlantıyı sonlandırma sonra sıfırdan kurulum yapmanız gerekir cihazınız ile kurulu cihaza bağlantı olmaz.
Telefonun dilini İngilizce yapınca zaten böyle bir özellik aktif oluyor.
Aksine dil değiştirmenin gereği olmadan kullanmak için ben yardımcı olmaya çalıştım.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Bağlanmamanın sebebi kurulu olan Mi Fit üzerinden Oturum kapatmadan önce cihaz ile bağlantıyı sonlandırma yapmadığınız içindir.
Google hesabınızla yaptığınız bağlantıyı sonlandırma sonra sıfırdan kurulum yapmanız gerekir cihazınız ile kurulu cihaza bağlantı olmaz.
Telefonun dilini İngilizce yapınca zaten böyle bir özellik aktif oluyor.
Aksine dil değiştirmenin gereği olmadan kullanmak için ben yardımcı olmaya çalıştım.
Eşleştirmeyi yaptım ama hala isim göstermiyor gelen aramada

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Eşleştirmeyi sonlardır yaptım tekrar verdiğiniz sürümü yükledim ama aygıt bağlanamıyorum. Bulamıyor aygıtı.

Açıkçası hata yoksa yaptığınız işlemlerde diğer arkadaşlarda geri bildirimde bulunabilir paylaştığımı test amaçlı sizlere bildirdim.
Ama kusura bakmayın sizide zahmete ve zaman kaybına maruz ettim fayda sağlaması için paylaşmıştım.

İyi Forumlar.

Üst Alt