Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Şimdi anladım. Benim bileklikten kontrol ettim evet sessize alma seçeneğini var. Sanırım bende hiç görünmeme olayı olmadı.
Ama isterseniz Mi Fit içerisinden bilekliğin menü deki uygulamalarının yerlerini bir değiştirip o şekilde bi kullanın bakalım.
Bu arada çift bildirim olayı halloldu mu?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerini değiştirip yine denedim. Ama tekrar gözükmeme oluyor arada. 10sn video çekmiştim ama yükleyemedim. Desteklenen formatta değil falan dedi. Reddit te şöyle bi konu var ama ordada çözüm yok. Umarım yeni güncellemede düzelir.
Telefondan giriyorum yazım yanlışı olursa affola. Teşekkürler tüm cevaplarınız için.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

ukaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur KAMAN
Cihazım
MiBand3
Konular
0
İlk sayfada 3.4.1 yükleme linki var ama bu versiyonda oturum açılamıyor ki. Ve şu an arayan gösteren olarak kullanabilen var mı? Hangi sürümleri kullanıyor bu arkadaşlar?

tahir.tatarca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Mate 10 Lite
Konular
0
Teşekkürler son versiyon süper olmuş.

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Mi Fit 3.4.6
Mi Bandage 3.2.3
Türkçe dili için Fw 1.5.0.2
İlk sayfada 3.4.1 yükleme linki var ama bu versiyonda oturum açılamıyor ki. Ve şu an arayan gösteren olarak kullanabilen var mı? Hangi sürümleri kullanıyor bu arkadaşlar?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaşlar Play store'dan mi fit indirdim, cihazı bağladım.
Sonra bridge uygulaması ile Türkçe olan firmware'i yükledim.
Daha sonra Bridge ve mi fit uygulamalarını kaldırıp konuda verilen 3.4.1i yükledim.
Buraya kadar sorun yoktu. Ama mi hesabıma giriş yapamadım. Google ile kaydolmuştum. E-posta ile yeni mi account hesabı açtım giriş yaptım. Şimdi de mi fit uygulamasından bilekliğe erişemiyorum. Bluetooth aramasında da görmüyor bilekliği.
Ne yapmalıyım sizce? Play store'dan indirip kullansam sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza bağlanmaya çalışırken uygulamayı kapatmadan telefonun Bluetooth eşleştirme bölümünden arama yaptım. Eşleştirme yapmadan uygulamaya geri döndüğümde cihazı buldu ama "fabrika ayarlarına dön" uyarısı geldi. Muhtemelen Çince veya İngilizce firmware yükleme yapacak diye iptal ettim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Arkadaşlar Play store'dan mi fit indirdim, cihazı bağladım.
Sonra bridge uygulaması ile Türkçe olan firmware'i yükledim.
Daha sonra Bridge ve mi fit uygulamalarını kaldırıp konuda verilen 3.4.1i yükledim.
Buraya kadar sorun yoktu. Ama mi hesabıma giriş yapamadım. Google ile kaydolmuştum. E-posta ile yeni mi account hesabı açtım giriş yaptım. Şimdi de mi fit uygulamasından bilekliğe erişemiyorum. Bluetooth aramasında da görmüyor bilekliği.
Ne yapmalıyım sizce? Play store'dan indirip kullansam sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza bağlanmaya çalışırken uygulamayı kapatmadan telefonun Bluetooth eşleştirme bölümünden arama yaptım. Eşleştirme yapmadan uygulamaya geri döndüğümde cihazı buldu ama "fabrika ayarlarına dön" uyarısı geldi. Muhtemelen Çince veya İngilizce firmware yükleme yapacak diye iptal ettim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Apkmirror sitesinden mi fit 3.4.6 yı yüklemen lazım. Fabrika ayarlarına sıfırla de. Çince olmayacak. Play store dan indirdiğin mi fit cihaza 1.5.0.2 fw yükledi. O da 3.4.6 ile uyumlu. Konudan eski mi fit bulmuşsun.

Xperia Z3

Üst Alt