- Adım
- -
- Cihazım
- ----
- Konular
- 68
Okuldan geldiğimde şarjı 34'du çabuk bitiyor gibiŞuan çalışıyor şarjı 52 bakicaz
Okuldan geldiğimde şarjı 34'du çabuk bitiyor gibiŞuan çalışıyor şarjı 52 bakicaz
Bilinçli olarak kaldırılmadı hocam. Sunucu değişikliği ve güncelleme çalışmaları nedeniyle dün 3-4 saatlik süre içerisinde yazılmış olan mesajları maalesef kaybettik. Kusura bakmayın.Dün yazdığımız mesajlar kaldırılmış mı
Tamam yapacak birşey yok bilgilendirme için teşekkürlerBilinçli olarak kaldırılmadı hocam. Sunucu değişikliği ve güncelleme çalışmaları nedeniyle dün 3-4 saatlik süre içerisinde yazılmış olan mesajları maalesef kaybettik. Kusura bakmayın.![]()
Hazır konu varken, bende şöyle bir soru sorayım... 16 yaşındaki oğlum için Çin'de 5-10 dolara satılan ve mutfağa geçip yemek yapmak haricinde her haltı yer diye açıklaması bulunan akıllı saatlerden almak istiyorum.Bu paralara belirtmiş olduklar özellikleri (nabız, alarm, saat, gelen çağrı, mesaj bildirimleri, hava durumu vs.) kullanabilir miyiz? Yoksa; Çöpe atılan bir avuç para mı olur?
Teşekkürler.
Kullandım beğenmedim yetersiz bi aksesuar
en ucuz Çin siteleri ama tavsiye etmem ben yaptım öyle bir hata 1 aydır bekliyorumDün yazdığım mesaj silinmiş. Kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Bilekliği en ucuza hangi siteden bulabilirim ? Hangisini önerirsiniz ?