- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
110 TL ye mi band 3 aldım gece modu full açık bana 40 gün şarjı dayandı tavsiye ederim
Hala 110 mu nerden aldın bende arıyorum Türkiye den mi aldın Çin sitelerini bi güvenemedim sipariş veremedim110 TL ye mi band 3 aldım gece modu full açık bana 40 gün şarjı dayandı tavsiye ederim
Bu durumda 7/24 Bluetooth bağlantısı olacak telefon şarjı da yiyecek çifte dezavantajBen 1 senedir mi band 2 kullanıyorum. Saat ve sabah alarmı için kullanıyorum. Kolunda tir tir titreyince uyanmama şansın olmuyorşarjı kullanıma gore 2 hafta veya 3 hafta gidiyor. Kız arkadaşıma band 3 aldım. Onun sarji benimkinin yarısı kadar gidiyor. Mi band 3 de WhatsApp dan kimin ne yazdığını gösteriyor mesajı da aynı şekilde gösteriyor. Birisi sizi aradiginda ismini ve numarasını gosteriyor vs. Tabi sarji en cok bu bildirimleri yiyor. İlk önceliğiniz sadece saat ise ve sarj uzun gitsin derseniz band2 alın derim
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gearbest sitesinden aldım 27 günde geldi(Çin)Hala 110 mu nerden aldın bende arıyorum Türkiye den mi aldın Çin sitelerini bi güvenemedim sipariş veremedim
40 gün ile rekor sende herhalde
Valla şuanda amazfit bip bakıyorum belki onu alabilirim aliexpress kuponla birlikte 300₺ geliyorGearbest sitesinden aldım 27 günde geldi(Çin)
Almaya karar verdim ama şuanda mi band 3 ile amazfit bip arasında karar vermeye çalışıyorum biri 120₺ diğeri 300₺Dediğiniz fiyata gözünüz kapalı alın şık güzel bir ürün. Gürültülü bir ortamda çalışıyorum telefonumu duymuyordum,önceliğim buydu haberdar olmak yani.Ama her açıdan başarılı ben çok sevdim .Bu arada akıllı bileklik saat değil beklentiniz uzay olmasın![]()
Amazefite bakmamistim daha once. Simdi inceledim biraz da band 3 ile cok bir farki yok sanirim. Sadece daha buyuk renkli ekran ve buna bagli olarak bazi seyler direkt olarak saatten yapilabiliyor. Pek bir esprisi yok gibi. Bence band3 daha şıkAlmaya karar verdim ama şuanda mi band 3 ile amazfit bip arasında karar vermeye çalışıyorum biri 120₺ diğeri 300₺
Benim bir arkadas almisti boyle bir sey. Telefon gorusmesi bile yapiyorduHazır konu varken, bende şöyle bir soru sorayım... 16 yaşındaki oğlum için Çin'de 5-10 dolara satılan ve mutfağa geçip yemek yapmak haricinde her haltı yer diye açıklaması bulunan akıllı saatlerden almak istiyorum.Bu paralara belirtmiş olduklar özellikleri (nabız, alarm, saat, gelen çağrı, mesaj bildirimleri, hava durumu vs.) kullanabilir miyiz? Yoksa; Çöpe atılan bir avuç para mı olur?
Teşekkürler.