sorununun bitmesine sevindim. geçen hafta 2 gün telefona rom üstüne rom yükledim. A11 konusunda aosp romlar da henüz yetersiz. stock roma katlanmak zorundayız. android 12 geldiğinde 11 romlar olgunluğa ulaşır diye tahmin ediyorum. iyi pazarlar.Kardeşim çok sağol servis romu yükleyince global olan 12.0.3.0 telefon açıldı düzeldi teşekkürler eaa rom yükleyemeyeceğim galiba cesaretim yok artık kalsın böyle her yerde kapalı iyice bozulsa yaptıramam da
bende de aynı sorun vardı ama bu android 10 sürümündeydi. A11 ile bu sorunu ben tekrar yaşamadım.Selam arkadaşlar. Burada yeniyim. Bende Mi A3 kullanıcısıyım. Şu zamana kadar gelen bütün güncellemeleri yaptım büyük bi sıkıntı yaşamadım ama sorun olmadı mı ne yazık ki oldu. Kamerada fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı görmek için kamera arayüzünde ki kısa yola tıklıyorum. Saniyelik açılır gibi oluyor ama sonra kapanıp kameraya geçiyor. Anlayacağınız kısa yolla çektiğim fotoğrafı göremiyorum. Galeriden açmam gerekiyor.. Böyle bi sorun yaşayan yada çözümü bilen var mı.? Cihaz garantili android one cihazı. Room falan yüklenmedi.