Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

oktaym987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet can
Cihazım
avgo
Konular
0
WhatsApp mikrofondan ses gitmiyor Google haritalar düzgün çalışmıyor konumu kaybediyor lanet olsun dostum

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Bu mikrofon sorunu bende de var. Bazen yeniden başlatınca düzeliyor.

oktaym987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet can
Cihazım
avgo
Konular
0
telefonun bootloader kilidini açtım mi flash tool ile başka android 11 sürümü yükleyeyim dedim daha düşük versiyon telefon açılış ekranında takılı kalıyor kare mi yazan yere gelmiyor ilk açılış ekranı unlocked yazan şimdi 12.0.8.0 ı yeniden yüklücem olmazsa intihar etcem artık yardım lütfen android 10 u ve miui 12 yi çok özledim edl moddan falan da anlamam o kadar bilgim yok

oktaym987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet can
Cihazım
avgo
Konular
0
twrp yüklemeye çalıştım olmadı fastboot komut ile kerneli ve systemi erase yapıp mi flash tool ile baştan yükledim bootloader kilidi de açık hala ona rağmen android one yazısının olduğu ekranda takılı kalıyor başka ne yapmam gerek 12.0.6.0 yükledim ea rom 12.0.8.0 yüklüydü bu işe başlamadan önce global rom nasıl düzeltebilirim arkadaşlar

yemekten_sonra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Galaxy s4
Konular
2
dostum benim kısıtlı bir tecrübem var ama tavsiyem önce twrp ile herhangi bir aosp rom yükle daha sonra mi tools ile yine geçmek istediğin stock roma geç

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arkadaşın videoları yardımcı oluyor, yoksa bizim yerlilerde bulamazsın
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

oktaym987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet can
Cihazım
avgo
Konular
0
Bu adamın dediklerini yapıyorum zaten açılış ekranında kalıyor twrpnin sitesinden son sürüm twrp imajı flashlıyorum o da olmuyor twrpye girilmiyor mi flash tool ile yükleme yapıyorum telefon android one ekranında takılı kalıyor vallaha bıktım bu telefondan whatsapptan ses gitmiyor bir de google haritalar konumu kaybediyor diye eaa rom yükleyeyim dedim belki düzelir diye daha önce yüklenmişti servise gitti geldi global 12.0.3.0 yüklemişler sanırım sonra güncelleme geldi 12.0.8.0 oldu eaa rom yükleyeyim dedim gitti yine sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor

oktaym987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet can
Cihazım
avgo
Konular
0
Kardeşim çok sağol servis romu yükleyince global olan 12.0.3.0 telefon açıldı düzeldi teşekkürler eaa rom yükleyemeyeceğim galiba cesaretim yok artık kalsın böyle her yerde kapalı iyice bozulsa yaptıramam da

yemekten_sonra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Galaxy s4
Konular
2
Kardeşim çok sağol servis romu yükleyince global olan 12.0.3.0 telefon açıldı düzeldi teşekkürler eaa rom yükleyemeyeceğim galiba cesaretim yok artık kalsın böyle her yerde kapalı iyice bozulsa yaptıramam da
sorununun bitmesine sevindim. geçen hafta 2 gün telefona rom üstüne rom yükledim. A11 konusunda aosp romlar da henüz yetersiz. stock roma katlanmak zorundayız. android 12 geldiğinde 11 romlar olgunluğa ulaşır diye tahmin ediyorum. iyi pazarlar.

cihanbzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi mi a3
Meslek
Serbest
Konular
0
Selam arkadaşlar. Burada yeniyim. Bende Mi A3 kullanıcısıyım. Şu zamana kadar gelen bütün güncellemeleri yaptım büyük bi sıkıntı yaşamadım ama sorun olmadı mı ne yazık ki oldu. Kamerada fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı görmek için kamera arayüzünde ki kısa yola tıklıyorum. Saniyelik açılır gibi oluyor ama sonra kapanıp kameraya geçiyor. Anlayacağınız kısa yolla çektiğim fotoğrafı göremiyorum. Galeriden açmam gerekiyor.. Böyle bi sorun yaşayan yada çözümü bilen var mı.? Cihaz garantili android one cihazı. Room falan yüklenmedi.

yemekten_sonra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Galaxy s4
Konular
2
Selam arkadaşlar. Burada yeniyim. Bende Mi A3 kullanıcısıyım. Şu zamana kadar gelen bütün güncellemeleri yaptım büyük bi sıkıntı yaşamadım ama sorun olmadı mı ne yazık ki oldu. Kamerada fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı görmek için kamera arayüzünde ki kısa yola tıklıyorum. Saniyelik açılır gibi oluyor ama sonra kapanıp kameraya geçiyor. Anlayacağınız kısa yolla çektiğim fotoğrafı göremiyorum. Galeriden açmam gerekiyor.. Böyle bi sorun yaşayan yada çözümü bilen var mı.? Cihaz garantili android one cihazı. Room falan yüklenmedi.
bende de aynı sorun vardı ama bu android 10 sürümündeydi. A11 ile bu sorunu ben tekrar yaşamadım.

Üst Alt