Rehber var forumda Hiç bir şey lazım değil EDL moda alınacak fixlenmiş romu flaşlanacak bu kadararkadaşlar susan cihazlar çöp olmayacak inşallah jtag ile ayağa kaldırabilirsek yapacaz inşallah bilgi için mesaj atabilirsiniz
Burdaki rehber ile Cihaz kurtarılabilir 100% Kendim denedim. Bir de Donanım Haberden önce İlk Bizim Forumda Paylaşıldı. Rom ile Kurtaracksınız Cihazı Başka Yolu YOK.Donanıma bakın..forum donanım..orda herşeyi çok detaylı anlatıyorlar.. burada sadece rom diye birşey konuşuluyor
ben rahat iki ay daha yüklemem , Cihaz Android 10'a ancak daha uyum sağladı.s.a.
Yeniden yayınlanan güncellemeyi yükleyip sorun yaşayan var mı?
ben bana gelen ota yı onayladım önce, şimdi durdur dedim ve 2 gündür öyle duruyor.. bir gece ansızın tamamlayacak diye çekiniyorum..ben rahat iki ay daha yüklemem , Cihaz Android 10'a ancak daha uyum sağladı.
benim 17. günde yazılımı güncelleyip yapmışlar bugün çıkışa hazır diyor ben batarya az gidiyor demiştim batarya problemi yok yazmışlar.Telefonu garanti servisinde yaptırıp alan varmı? 2 hafta oldu hala haber yok.