Cihazınızı bence geri alın ben 20 dk da cihazı kendim açtım. Herşeyi pc de hazırsa hemen yapabilirsinizArkadaşlar evofona gonderipte bu sorundan tamir edilen varmı benim 8 gündür orada bekliyor
benimde hala bekliyorumArkadaşlar evofona gonderipte bu sorundan tamir edilen varmı benim 8 gündür orada bekliyor
evet o işlem yapılabilir zor değil ama arka kapak açılınca garanti dışı kalır diye bekliyoruzCihazınızı bence geri alın ben 20 dk da cihazı kendim açtım. Herşeyi pc de hazırsa hemen yapabilirsiniz
Onlar da aynısını yapacaklar hocam sırf garanti devam etsin diye 1 ay telefonsuz oturmak bence hiç mantıklı değilevet o işlem yapılabilir zor değil ama arka kapak açılınca garanti dışı kalır diye bekliyoruz
Yüzlerce, belki binlerce cihaz servise gitti hocam. Kargo şirketleri hemen yola çıkartamayacaktır. Sinir bozucu olsa da bekleyeceksiniz yola çıkana kadar. Ama en azından 10 günde halledilmiş hocam, bu güzel bir haber.Benimde 10 gündür serviste, durum olarak "çıkışı yapıldı" görünüyor ama kargoya verildi mi demek bu bilemedim. Takip numarası vermemişler.