Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Mi A2 Lite telefonumda etkin hale getirdiğim ekran koruyucu telefonun uyku moduna girmesinden sonra etkin hale gelmiyor, bildirim çubuğunda batarya yüzdesini değiştiremiyorum ve telefonda galeri uygulaması yok.
Selamün aleyküm arkadaşlar ne olur yardım edin. Sadece 1 aylik mi a2 lite cihazim var. Titreşim modunu açıyorum. Ne gelen çağrılarda ne de mesajlarda cihaz titremiyor hiç. Bütün ayarlarını denedim hiç titremiyor. Hatta dokunsal titreşimi deniyorum onda da titremiyor. Fakat google playden titreme uygulamasi indirdim açıyorum titreşim çalışıyor. Ne yapacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha 2 gun once de fabrika ayarlarına dön demistim zaten. Nasıl düzelir?
Şu an telefonun titreşim modunu hiç kullanamiyorum
Selamün aleyküm arkadaşlar ne olur yardım edin. Sadece 1 aylik mi a2 lite cihazim var. Titreşim modunu açıyorum. Ne gelen çağrılarda ne de mesajlarda cihaz titremiyor hiç. Bütün ayarlarını denedim hiç titremiyor. Hatta dokunsal titreşimi deniyorum onda da titremiyor. Fakat google playden titreme uygulamasi indirdim açıyorum titreşim çalışıyor. Ne yapacağım?
Cihazın alt sol kısmındaki tek renk uyarı ledi devamlı yanıp sönme yapıyor. Bu ledin amacı telefona göz hizasında uzakken ele almadan herhangibir uyarı mesaj yada çağrı gelip gelmediğini uyarması içindir.Ben hiç söndüğunü görmedim. Bundan evvelki kullandığımiz telefonlarda da böyleydi.Cihaza mesaj uyarı cağrı yada mail gelmeksizin devamlı yanıp sönüyor.
Bundan once hic umursamadım.Ama bu ne garip bir işlev hatasıdir. Sizlere bir sorayım dedim. Durum sizdede böylemi? Bunu işlevsel olarak kullanmayı bilen varsa tavsiyeler fena olmazdı...
Cihazın alt sol kısmındaki tek renk uyarı ledi devamlı yanıp sönme yapıyor. Bu ledin amacı telefona göz hizasında uzakken ele almadan herhangibir uyarı mesaj yada çağrı gelip gelmediğini uyarması içindir.Ben hiç söndüğunü görmedim. Bundan evvelki kullandığımiz telefonlarda da böyleydi.Cihaza mesaj uyarı cağrı yada mail gelmeksizin devamlı yanıp sönüyor.
Bundan once hic umursamadım.Ama bu ne garip bir işlev hatasıdir. Sizlere bir sorayım dedim. Durum sizdede böylemi? Bunu işlevsel olarak kullanmayı bilen varsa tavsiyeler fena olmazdı...
Hayır böyle bir sıkıntı söz konusu değil, herhangi bir uygulamada bildirim vardır ya da cihazın pili düşük seviyededir sadece bu durumlarda yanıp sönmekte, led ile ilgili bir ayara da rastlamış değilim, belki bir uygulama vs buna sebep oluyordur, Hard reset atmayı denediniz mi?
Arkadaşlar 2 defa hard format atmama rağmen tlf uyuma modunda veya ana ekranda iken whatsapp bildirimlerini alamıyorum. Bütün bildirim seçenekleri gerek ayarlar gerekse whatsapp bildirim ayarlarından hepsi aktifkonumda.Whatsapp uygulamasının içine girince bir anda ard arda bildiriler gelmekte.çözümü olan varmı bu konuda.
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi