Teşekkürler bende ekran aydınlatmasının yeni farkına vardım düzelmiş ayrıca ekran döndürme kapalı iken bile bazen dönüyordu an itibariyle dönmüyor umarım oda düzelmiştir.Parlaklık iyileşmiş gibi sanki , diğer şeyler hakkında pek bişey diyemiyicem daha kullanamadım uzun soluklu birde syrox kabloyla şarj ederken ekranda takılma falan olmuyo bende şarjdayken ( Rehberdeki isimlerin 3-3 görünmesi dışında ) bir problemim yoktu zaten benim oda düzelmişmi bilmiyorum rehbere bakmadım güncellemeden sonra ....
Başka bir forumda şimdi okudum çekim gücü artmış diyorlar bende hep full çekiyodu vodafone çok nadir azalıyodu o yüzden bişey diyemiyicem
Parmak izi okuyucu 8.1 deki gibi çok hızlı olmuş diyorlar birde .....
Birde güncellemeden sonra bildirim gelmesede bildirim ışığı durmadan yanıp sönen biri olmuş bende problem yok karşılaşan olursa bilsin istedim .....
Merhaba arkadaşlar dün yapılan guncellemeden sonra sim kartim çalışmıyor artık arama yapmaya çalışıyorum Uçak modu kapalı olduğu halde ''Arama yapmak için Uçak modunu kapatın '' diyor yardım edebilecek vaemi
En baştaki roma döndüm teker teker guncelledim yine olmadıFactory reset diğer adı har reset yap bi öyle dene aklıma başka bişey gelmedi ( telefonun sıfırlanır ) ...
Bende öyle bi problem olmadı güncellemeden sonra....
Cihazin imei lerini kontrol eder misiniz? İmeiler yerinde duruyor mu? Veya imeiler kayit disi olmasin...Merhaba arkadaşlar dün yapılan guncellemeden sonra sim kartim çalışmıyor artık arama yapmaya çalışıyorum Uçak modu kapalı olduğu halde ''Arama yapmak için Uçak modunu kapatın '' diyor yardım edebilecek vaemi
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim Mi flahla en başa aldım ilk Oreo sürümüne sırayla güncellemeyle başladım Dün gelen sürüme kadar hala sim kart yoktu dün gelen surumude yüklendikten sonra düzeldi önceden sadece sim 2 aktifti o sorunda düzeldi İki simde sorunsuz çalışıyor Böyle bir sorunla karşılaşan bu şekilde çözebilir teşekkürlerCihazin imei lerini kontrol eder misiniz? İmeiler yerinde duruyor mu? Veya imeiler kayit disi olmasin...