- Adım
- Kadir
- Cihazım
- POCOX3NFC 6/128
- Meslek
- Muhasebe
- Konular
- 19
9 a mı güncellemedin kardeşimDaha güncellemedim hele bir deneyin bakarım ona göre![]()
9 a mı güncellemedin kardeşimDaha güncellemedim hele bir deneyin bakarım ona göre![]()
Başka bir forumdan alıntıdır forum ismi paylaşmak serbestmi değilmi bilmediğim için yazmıyorum ;
Betaya update gelmis aylik olan. Parlaklik filan iyilesmis diyorlar. Umarım şarj süresinide halletmişlerdir ....
Bana henüz şubat güncellemesi gelmedi , şubat güncellemesi gelen arkadaşlar var mı ?
Forum da geri dönüş var göz atabilirsiniznasıl döneceğim 8e lütfen yardım edin
Evet 9 a güncellemedim pil çabuk bitiyor diyorlar tek korkum o9 a mı güncellemedin kardeşimyardır gitsin hazır telefon yeniyken sonra bir daha format atmaya uğraşma bence, tamam sorunlar olduğu doğru da abartılacak kadar değil
Lütfen bana detaylı olarak yardım eder misinz hiç bir şey anlamadım BL nedir her şeyi geçtim oreo dosyasını bulamıyorum atılan linkler hep pie güncellemesine yönlendiriyor lütfen yardım edinForum da geri dönüş var göz atabilirsiniz
yok kardeşim söyledim ya sana bizzat kullanıyorum ki 3 günde bir şarj ediyorum daha yoğun kullanımda 2 günü çıkarıyorumEvet 9 a güncellemedim pil çabuk bitiyor diyorlar tek korkum o
Çözdünüz müAndroid pie yüklediğimden beri ev wifi sinden twiittera giremiyorum.mobilden giriyor
iyi yarın güncelleyebilirim o zaman sağolun şu anda şarjı telefon yeni diye sanırım pubg de 1 el sonlara kalıyorum 30-40 dk da %10 yiyor mobil veri 4g de paylaşıyorum o zaman da çok gidiyor ama başka kullanımlarımda çok çok iyi umarım 9 a güncellersem daha iyi oluryok kardeşim söyledim ya sana bizzat kullanıyorum ki 3 günde bir şarj ediyorum daha yoğun kullanımda 2 günü çıkarıyorum