İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
bende düzelen birşey yok, herber üçerlendi, bazı whatsap kişileri ikişerlendi, senkronizeyi kapatsamda düzelmiyor. Ayrıca direkt kişiler den girince normal gösteriyor ama diğer aramalar kısmından kişilere tıkladığımda üçerli gösteriyor

Ben rootlu güncelleyemedim ve sıfırlayıp temiz yükleme yaptım. Belki o yüzdendir.

kadabra85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Merhabalar ben 9 dan tekrar 8.1 oreoya donebilir miyim? Bir ara donus yapilamaz diye okumustum donersem imei veya sebke gitmesi sorunu yasar miyim? Tesekkurler

cokomayi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gereksiz
Cihazım
iPhone X
Meslek
Bilgisayar
Konular
6
Merhabalar ben 9 dan tekrar 8.1 oreoya donebilir miyim? Bir ara donus yapilamaz diye okumustum donersem imei veya sebke gitmesi sorunu yasar miyim? Tesekkurler

Dönebilirsiniz. Hiç bir engel yok.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
hocam merhaba bir şey soracaktım acaba çift tıklama ile ekran uyandırma yokmu ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Benimki uyanıyor ama kapatmadım gitti, bu arada bazı modellerde kullanılan ekran farklı olduğu için öyleymiş sizde yoksa yoktur maalesef

kadabra85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Bende var kullaniyorum ama sizde yoksa muhtemelen sizin cihazda yok bu telefonda 2 tür ekran kullanılmış. Birinde bu özellik çalışırken diğerinde çalışmıyor.

kadabra85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Şubat guncellemesinden onceki yani ilk kutudan ciktigindaki Romu nerden indirebilirim?

kadabra85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Eyvallah hocam V9.6.11.0.ODLMIFF kurdum batarya 14 saat gitti...Hangisi versiyon ilk kutu hali acaba?

Son düzenleme:

cokomayi1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gereksiz
Cihazım
iPhone X
Meslek
Bilgisayar
Konular
6
hocam merhaba bir şey soracaktım acaba çift tıklama ile ekran uyandırma yokmu ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba. Telefonda iki farklı ekran yapısı var. Bu iki farklı ekran yapısından bir tanesi çift tıklama ile uyanıyor, diğeri uyanmıyor.

Çift tıklama özelliği var ise maalesef kapatılamıyor. Eğer yok ise de açılamıyor. (Stock olarak açılamıyor. Açmanın elbette yolu var)

Üst Alt