İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

kadabra85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Tavsiye ederim dostlar 9’dan kurtuldum batarya kendine geldi, telefona oyun vs yuklemem,normal kullanimdir genelde ona ragmen 40 saati zar zor goruyordu,simdi ise son durum ortada ;) Emegi gecenlere tesekkurler
XiaoMiraç
Singe

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    925,4 KB · Görüntüleme: 69

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Merhaba. Telefonda iki farklı ekran yapısı var. Bu iki farklı ekran yapısından bir tanesi çift tıklama ile uyanıyor, diğeri uyanmıyor.

Çift tıklama özelliği var ise maalesef kapatılamıyor. Eğer yok ise de açılamıyor. (Stock olarak açılamıyor. Açmanın elbette yolu var)
Aslında böyle bir şey yokmuş
Telefonda 2 tane tip ekran var evet ama ikisi de çift dokunmayla uyandırmayı destekliyor.
Benim telefonumun ekranı EBBG (desteklemeyen) miui kurduktan sonra ekran ayarlarından çift dokunmayla uyandırmayı açtım ve çalıştı.

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Merhaba Arkadaşlar
1- ekran

peki garantide bir sıkıntı olurmu acaba KVK garantili
Hayır sıkıntı olmaz çünkü bu Xiaomi'nin kendi sitesinde yayınlanan orijinal stok rom.
Stok romu flashlarken isterseniz bootloader kilidini kapatmayı da seçebilirsiniz ve bu sayede telefon Temmuz'a geri döner

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hayır sıkıntı olmaz çünkü bu Xiaomi'nin kendi sitesinde yayınlanan orijinal stok rom.
Stok romu flashlarken isterseniz bootloader kilidini kapatmayı da seçebilirsiniz ve bu sayede telefon Temmuz'a geri döner
mi flash la yüklerken flash al seçeneginimi işaretliyorduk acaba baya zaman oldu unuttum

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
mi flash la yüklerken flash al seçeneginimi işaretliyorduk acaba baya zaman oldu unuttum
Flash all bootloader kilidini kapatmadan stok romu kurar
Flash all and lock bootloader kilidini kapatır ve stok romu kurar
Size tavsiyem flash all'ı seçip rom kurulduktan sonra manuel olarak bootloader kilidini kapatmanız.

aydincan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
Mi a2 lite 4/64
Konular
0
Son çıkan 240 MB lik güncelleme yi yükleme de sorun yaşayanlar var mı acaba?10 kere indirdim ama yükleme sorunu yazısında kalıyor.yükleyen varmı acaba?

Fanatice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Son çıkan 240 MB lik güncelleme yi yükleme de sorun yaşayanlar var mı acaba?10 kere indirdim ama yükleme sorunu yazısında kalıyor.yükleyen varmı acaba?
Şubat güncellemesinden mi söz ediyorsunuz? Eğer oysa sorunsuzca yükledim geçen ay...

Üst Alt