- Adım
- mehmet
- Cihazım
- iphon15 pro max
- Meslek
- sağlık
- Konular
- 30
bu romu mi flash ile 8 e dönebiliyormuyuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu romu mi flash ile 8 e dönebiliyormuyuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet 9.6.4.0 dan başlayabilirsinizbu romu mi flash ile 8 e dönebiliyormuyuz
Aslında böyle bir şey yokmuşMerhaba. Telefonda iki farklı ekran yapısı var. Bu iki farklı ekran yapısından bir tanesi çift tıklama ile uyanıyor, diğeri uyanmıyor.
Çift tıklama özelliği var ise maalesef kapatılamıyor. Eğer yok ise de açılamıyor. (Stock olarak açılamıyor. Açmanın elbette yolu var)
peki garantide bir sıkıntı olurmu acaba KVK garantiliEvet 9.6.4.0 dan başlayabilirsiniz
Hayır sıkıntı olmaz çünkü bu Xiaomi'nin kendi sitesinde yayınlanan orijinal stok rom.Merhaba Arkadaşlar
1- ekran
peki garantide bir sıkıntı olurmu acaba KVK garantili
mi flash la yüklerken flash al seçeneginimi işaretliyorduk acaba baya zaman oldu unuttumHayır sıkıntı olmaz çünkü bu Xiaomi'nin kendi sitesinde yayınlanan orijinal stok rom.
Stok romu flashlarken isterseniz bootloader kilidini kapatmayı da seçebilirsiniz ve bu sayede telefon Temmuz'a geri döner
Flash all bootloader kilidini kapatmadan stok romu kurarmi flash la yüklerken flash al seçeneginimi işaretliyorduk acaba baya zaman oldu unuttum
Şubat güncellemesinden mi söz ediyorsunuz? Eğer oysa sorunsuzca yükledim geçen ay...Son çıkan 240 MB lik güncelleme yi yükleme de sorun yaşayanlar var mı acaba?10 kere indirdim ama yükleme sorunu yazısında kalıyor.yükleyen varmı acaba?