Sakın geçme ben yeni 8.1 e indirdim telefonu cennet ya en çok hoşuma gidense parlaklık ve uygulamaların takılmaması pubg full ekran vs. Mis gibi sistem.ben hala 8.1 kullanıyorum. 9.0a geçmeli miyim istikrarlı sürüm yayınlandı mı
Pie da ayni verimi veriyor ? Pubg oynamiyorum ama oreodan daha stabil daha uzun sarj ve ekran verimi gayet guzelSakın geçme ben yeni 8.1 e indirdim telefonu cennet ya en çok hoşuma gidense parlaklık ve uygulamaların takılmaması pubg full ekran vs. Mis gibi sistem.
Gecen ay subat 25 te geldi tahminen yine o zamanlar gelebilirMart ayı güncellemesi ne zaman yayınlanır arkadaşlar veya olacak mı öyle bir güncelleme? O da geldikten sonra kurup hard reset atmayı planlıyorum. Çok bariz bir şarj sorunum var, telefonu aldığımda güncelleme yüklenmişti ancak kurulu değildi, fark etmemiştim. Yeniden başlattıktan sonra fark ettim durumu ve şu an şarj yine günü çıkarsa bile %30'a kadar 6-7 saat götürüyor. PUBG vs. oynamadan da durum böyle, oynadığımda da.
Şubat 5 te gelmişti hocam bakabilirsinizGecen ay subat 25 te geldi tahminen yine o zamanlar gelebilir
5 subat asıl dagitim tarihi ben telefonu aldigim gunden beri ayın 25 i dagitiliyorŞubat 5 te gelmişti hocam bakabilirsiniz
Güvenlik yaması seviyesi 5 Şubat değil mi şimdi sizde?5 subat asıl dagitim tarihi ben telefonu aldigim gunden beri ayın 25 i dagitiliyor