Evet google her ay standart güvenlik güncellemeleri yayınlıyor bu güne kadar farklı olmadı hatta her ayın 5 inde bir önceki ayınkini gönderiyor galiba üçüncü taraf
firmalarda kendilerine göre ( Cihazlarına ) uyarlayıp kendi müşterilerine dağıtıyor güncellemeyi , fakat ay biticek 4 güne gelmemesi hayra alamet değil bence ,
Android one gm 5 plus D almıştım çekmecede yatıyor en son 8 geldi oda yüzbin kullanıcı şikayetinden sonra android one la alakası yoktu yani , xiomi aldım aklı
başında firmadır daha sağlam firmadır diye buda fos çıkıcak galiba ( en kötü haliyle bile gm den iyi ) Smasung amiral note serisi kullandım oda adamı çıldırtıyo
batarya vs... yönleriyle anlıyıcağınız ucuz olsun pahalı olsun hangi teli aldıysam ( kendi kulandıklarım tabi ) hep kendine has sorunları çıktı En azından bunun
bataryası iyi kendi kullanımımla 4-5 günde bir şarja takıyorum %40 lardayken onla avunucaz artık ..... Yada gemileri yakıp 8.1 e dönücem o zamanda telefonun
aldırtma sebeplerinden biri olan 2 yıl güncel kalma olayı yalan oluyo neyse .....