Yardım Mi A2 ile Mi A2 lite arasında çok fark varmı dersiniz?

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar soru basit değerli görüşlerinizi bekliyorum.

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
A2 de ois yok. Geceleyin ikisini de elnize alıp yürrüyün. Çok fark göreceksiniz.
Ois yok eis var ikisininde artı yönleri olduğunu düşünüyorsek ve çekilen örnek resimlere bakarsak a2 daha iyi duruyor

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ois yok eis var ikisininde artı yönleri olduğunu düşünüyorsek ve çekilen örnek resimlere bakarsak a2 daha iyi duruyor
Resim kalitesi olarak tabiki a2 nin daha iyi olmasi normal megapiksel bile farkli. Mi note 3 te stereo ses cikisi guzeldi sadece :)

Oyla:

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Resim kalitesi olarak tabiki a2 nin daha iyi olmasi normal megapiksel bile farkli. Mi note 3 te stereo ses cikisi guzeldi sadece :)

Hocam stereo dediğimiz olayda ahizeyi kullammaktan öte birşey değil magisk ile bu işi yapan modüller var

Oyla:

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Mi5s de eis var, mi note 3 ile bu testi yaptım. Maalesef ois gece farkı basıyor.

Hocam yanlış anlamayın ama ois in gece ile alakası nedir. Ois optik image stabilizer yani hareketli bir eksen içinde duran kamera sadece titreşime engel oluyor bunu gecede yapar gündüz de.

Eis ise elektronik image sabitleyici aynı işlemi elektronik olarak yapıyor tabi ois buna göre daha iyi titreşim engelliyor ama sadece yürürken yada hareket halinde iken bu fark ortaya çıkar

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Hocam yanlış anlamayın ama ois in gece ile alakası nedir. Ois optik image stabilizer yani hareketli bir eksen içinde duran kamera sadece titreşime engel oluyor bunu gecede yapar gündüz de.

Eis ise elektronik image sabitleyici aynı işlemi elektronik olarak yapıyor tabi ois buna göre daha iyi titreşim engelliyor ama sadece yürürken yada hareket halinde iken bu fark ortaya çıkar
Lütfen canlı deneme yapın. Ya da YouTube dan eis vs ois yazarak gece çekimi izleyin.

Oyla:

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Ben a2 derim fakat note 5 pro'yada bir bakın derim