Ois yok eis var ikisininde artı yönleri olduğunu düşünüyorsek ve çekilen örnek resimlere bakarsak a2 daha iyi duruyorA2 de ois yok. Geceleyin ikisini de elnize alıp yürrüyün. Çok fark göreceksiniz.
Resim kalitesi olarak tabiki a2 nin daha iyi olmasi normal megapiksel bile farkli. Mi note 3 te stereo ses cikisi guzeldi sadeceOis yok eis var ikisininde artı yönleri olduğunu düşünüyorsek ve çekilen örnek resimlere bakarsak a2 daha iyi duruyor
Mi5s de eis var, mi note 3 ile bu testi yaptım. Maalesef ois gece farkı basıyor.Ois yok eis var ikisininde artı yönleri olduğunu düşünüyorsek ve çekilen örnek resimlere bakarsak a2 daha iyi duruyor
Resim kalitesi olarak tabiki a2 nin daha iyi olmasi normal megapiksel bile farkli. Mi note 3 te stereo ses cikisi guzeldi sadece
Yazilim vs anlamadigim icin dogrudurHocam stereo dediğimiz olayda ahizeyi kullammaktan öte birşey değil magisk ile bu işi yapan modüller var
Mi5s de eis var, mi note 3 ile bu testi yaptım. Maalesef ois gece farkı basıyor.
Lütfen canlı deneme yapın. Ya da YouTube dan eis vs ois yazarak gece çekimi izleyin.Hocam yanlış anlamayın ama ois in gece ile alakası nedir. Ois optik image stabilizer yani hareketli bir eksen içinde duran kamera sadece titreşime engel oluyor bunu gecede yapar gündüz de.
Eis ise elektronik image sabitleyici aynı işlemi elektronik olarak yapıyor tabi ois buna göre daha iyi titreşim engelliyor ama sadece yürürken yada hareket halinde iken bu fark ortaya çıkar
Ben a2 derim fakat note 5 pro'yada bir bakın derim
Usb type c olmayan telefona onca para bilemedimBen a2 derim fakat note 5 pro'yada bir bakın derim