hocam gömmek değil ama benim fikrim her zaman yeni olan cihazları almanın daha mantıklı olduğu yönünde
Xiaomi bu hızla giderse zaten note 5'in ömrü yılbaşına kadar o zaman
o kadar kısa olacağını sanmam. note 6 modeli hemen hemen note5 zaten arada fark yok denebilir note 7 gelene kadar cihazın gideri var
Xiaomi' de sırf güncel cihaz diye (maddi imkanlar doğrultusunda) Mİ serisi alacakken Redmi serisi alınmaz bu da benim görüşüm.
Ucuz diye hocam oSaygı duyarım düşüncenize ama redmi serisi xiaominin en çok satal serisidir bunu da unutmamak lazım.
Ucuz diye hocam o
Saygı duyarım düşüncenize ama redmi serisi xiaominin en çok satal serisidir bunu da unutmamak lazım.
Hocam direk ucuz demek basit kaçar bence fiyat performans açısından mi serisine göre daha mantıklı diyelim
Neyse... Okuyanlar kararını versin artık ama her yerde Note 5 tavsiyesi görmekten de gına geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden Mİ serisine taktın anlamadım ? Kedi misali gibi oluyor senin bu sözlerin ?
Ben takmadım ki, arkadaş mi serisi diyince cevap verdim yoksa gönül ister Mi8 alalım
Eee şimdi güzel kardeşim bir mesaj üstte dediğin ile (Fiyat/Performans) ; gönül ister ki mi8 alalım demen uymuyor ?