Yardım Mi A2 ile Mi A2 lite arasında çok fark varmı dersiniz?

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar soru basit değerli görüşlerinizi bekliyorum.

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Usb type c olmayan telefona onca para bilemedim :D
10 yıldır telefonları Type C ile mi kullanıyorduk ?
Şurda Note 5 zaten 4000 mahlık cihaz. Şarja bir taktınız mı 2 gün yoğun kullanımda anca bitiyor şarjı.
Aktif bir kullanıcı değilseniz MIUI optimizasyonu sayesinde (geliştirici ayarlarında görebilirsiniz) 3-4 gün gidiyor şarjı rahat bir şekilde.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
10 yıldır telefonları Type C ile mi kullanıyorduk ?
Şurda Note 5 zaten 4000 mahlık cihaz. Şarja bir taktınız mı 2 gün yoğun kullanımda anca bitiyor şarjı.
Aktif bir kullanıcı değilseniz MIUI optimizasyonu sayesinde (geliştirici ayarlarında görebilirsiniz) 3-4 gün gidiyor şarjı rahat bir şekilde.
10 yildir type c kullanmiyorduk lakin cag nereye yoneliyorsa , oraya dogru yonelme ve mecbur birakilma durumu da var. 10 sene once otomobil pazarinda dizel motorlarin esamesi okunmazken, simdi herkes dizele gecer oldu. Birazda gelecegi gormek eskide kalmamak lazim.
Ben zaten sarji kisa gider veya hemen biter demedim. Type c baglantisi olmayan cihaz artik alinmaz dedim. 3000 mah lik mi 6x kullanicisi olarak 1 saati birazcik gecen suresi ile oldukca cabuk sarj olan bir telefondan memnunum. Benim icin 5000 veya 6000 mah birsey ifade etmiyor zaten cok cabuk sarj oluyor :) bu saatten sonra alinacaksa type c baglantisi tercih edilmeli.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Micro USB type c arasındaki fark ?
Sarja takarken duzmu tersmi derdi yok. Cok daha hizli veri aktarim imkani.daha hizli sarj imkani. Birde power banklar bile usb type c girisli artik. Yeni uretilen orta ust ve ust segment telefonlarin hepsi type c. Bir nevi herkes gecti sayilir.

Oyla:

alkatraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eren
Cihazım
mi5s plus
Konular
16
Mi a2 lite almanın tek bir amacı olabilir. Android one sizin için çok önemlidir, Telefonda xiaomi olsun dersiniz o zaman alınabilir. Belki çentikli ekran da cazip gelmiş olabilir.(çok iyi korumak gerekiyor) A2sebebiniz ise bu fiyata alınabilecek en iyi fotoğraf çeken telefondur. Üstelik 660 gibi harika bir işlemci ile. Benim size önerim, Android one bir cihaz bulup incelemeniz.. Bana inanılmaz konforsuz geldi. Ha bu arada kim neden Android one sever kesinlikle anlayamıyorum :) Belki Android uygulama geliştiricileri felan olabilir. Telefon önerim ise redmi note 5. Saygilar

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Mi a2 lite almanın tek bir amacı olabilir. Android one sizin için çok önemlidir, Telefonda xiaomi olsun dersiniz o zaman alınabilir. Belki çentikli ekran da cazip gelmiş olabilir.(çok iyi korumak gerekiyor) A2sebebiniz ise bu fiyata alınabilecek en iyi fotoğraf çeken telefondur. Üstelik 660 gibi harika bir işlemci ile. Benim size önerim, Android one bir cihaz bulup incelemeniz.. Bana inanılmaz konforsuz geldi. Ha bu arada kim neden Android one sever kesinlikle anlayamıyorum :) Belki Android uygulama geliştiricileri felan olabilir. Telefon önerim ise redmi note 5. Saygilar
Orta ust segmentte A2 yerine 6x onerebilirim bende. Note 5 orta segmentte de iyi bir telefon elbette.

Oyla:

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
incelediğim kadarı ile a2 lite biraz a1'in yeni kasası gibi, a2 bir üst versiyon

Oyla:

Lethalz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 5
Konular
1
sizce a2 lite 4/64 mı almalıyım yoksa note 5 3/32 mi ? hangisi mantıklı olur ?(bütçem note 5 4/64 e yetmiyor malesef )

Oyla:

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
sizce a2 lite 4/64 mı almalıyım yoksa note 5 3/32 mi ? hangisi mantıklı olur ?(bütçem note 5 4/64 e yetmiyor malesef )

Note 5 öneririm. Ancak aceleniz yoksa az daha birikim yaparak 4/64lük versiyonunu da alabilirsiniz, hazır dolar düşüyorken beklemek de faydalı olabilir.

Oyla:
Üst Alt