10 yıldır telefonları Type C ile mi kullanıyorduk ?Usb type c olmayan telefona onca para bilemedim
10 yildir type c kullanmiyorduk lakin cag nereye yoneliyorsa , oraya dogru yonelme ve mecbur birakilma durumu da var. 10 sene once otomobil pazarinda dizel motorlarin esamesi okunmazken, simdi herkes dizele gecer oldu. Birazda gelecegi gormek eskide kalmamak lazim.10 yıldır telefonları Type C ile mi kullanıyorduk ?
Şurda Note 5 zaten 4000 mahlık cihaz. Şarja bir taktınız mı 2 gün yoğun kullanımda anca bitiyor şarjı.
Aktif bir kullanıcı değilseniz MIUI optimizasyonu sayesinde (geliştirici ayarlarında görebilirsiniz) 3-4 gün gidiyor şarjı rahat bir şekilde.
Micro USB type c arasındaki fark ?Usb type c olmayan telefona onca para bilemedim
Sarja takarken duzmu tersmi derdi yok. Cok daha hizli veri aktarim imkani.daha hizli sarj imkani. Birde power banklar bile usb type c girisli artik. Yeni uretilen orta ust ve ust segment telefonlarin hepsi type c. Bir nevi herkes gecti sayilir.Micro USB type c arasındaki fark ?
Orta ust segmentte A2 yerine 6x onerebilirim bende. Note 5 orta segmentte de iyi bir telefon elbette.Mi a2 lite almanın tek bir amacı olabilir. Android one sizin için çok önemlidir, Telefonda xiaomi olsun dersiniz o zaman alınabilir. Belki çentikli ekran da cazip gelmiş olabilir.(çok iyi korumak gerekiyor) A2sebebiniz ise bu fiyata alınabilecek en iyi fotoğraf çeken telefondur. Üstelik 660 gibi harika bir işlemci ile. Benim size önerim, Android one bir cihaz bulup incelemeniz.. Bana inanılmaz konforsuz geldi. Ha bu arada kim neden Android one sever kesinlikle anlayamıyorum Belki Android uygulama geliştiricileri felan olabilir. Telefon önerim ise redmi note 5. Saygilar
sizce a2 lite 4/64 mı almalıyım yoksa note 5 3/32 mi ? hangisi mantıklı olur ?(bütçem note 5 4/64 e yetmiyor malesef )
Hocam 6x ile a2 aynı cihaz mi ?Orta ust segmentte A2 yerine 6x onerebilirim bende. Note 5 orta segmentte de iyi bir telefon elbette.