Xiaominin her cihazi f/p zaten ne kadar ekmek o kadar kofte mantigi var birazda. Fiyat performans orta seviye ise orta seviye redmi cihazlari , ust seviye icinde mi cihazlari hesap basitHocam direk ucuz demek basit kaçar bence fiyat performans açısından mi serisine göre daha mantıklı diyelim
Evet uyuyor param yok Mi8 alamıyorum. Fiyat performans açısından redmi serisi uygun geliyor onunla ilgileniyorum
Aranan cevap bu işte çok şükür söyledin
Demek ki neymiş "kim hangi cihazı almak istiyorsa onu söylermiş" !!
E tamamda zorlamana gerek yok bunu söylemek için yoksa Porsche dururken kim neden polo alsın dimi, neden o serilere baktığımız belli ama bu seriler arasında yani o fiyat aralığında en iyisi hangisi farklı açılardan bunu değerlendirmek buradaki amacımız
A2 ile kiyaslanabilir. Ikisinide kullanmis biri olarak a2 nin kamerasi daha iyi. Islemcileri ayni zaten.Mi note 3 , xiaominin , mi4 ve mi3 den sonra en kaliteli telefonudur. Daha yeni çıktı. Sd660 ı ilk kullanan modellerdendir. Uzun süre güncelliğini korur. İşin garibi mi note 3 ile a veya redmi serisini kıyaslamak, Galaxy s7 ile , j7, c5 kıyası yapmaya benzer. İşlemcisi yavaş gibi görünse de mi note 3 premium cihazdır. A2 veya note 5 ile kıyaslamayın.
Henuz stabil miui10 almamış olması Xiaominin verdiği önemi de gösteriyor tabiki,Mi note 3 , xiaominin , mi4 ve mi3 den sonra en kaliteli telefonudur. Daha yeni çıktı. Sd660 ı ilk kullanan modellerdendir. Uzun süre güncelliğini korur. İşin garibi mi note 3 ile a veya redmi serisini kıyaslamak, Galaxy s7 ile , j7, c5 kıyası yapmaya benzer. İşlemcisi yavaş gibi görünse de mi note 3 premium cihazdır. A2 veya note 5 ile kıyaslamayın.
A2 de centik yok hocam. Tekrar diyorum ikisinide bir fiil kullandim mi note 3 kirilinca a2 aldim. Teknik anlamda mi note 3 un ustun oldugu bir taraf yok. Ikiside birbirinin kopyasi hatta. Islemcileri ayni usb type c cikislar vs vs. pil bakimindan farklari var ve mi note 3 te stereo cikis var. Ama kamera olarak a2 derim. Gunumuzde Mi note 3 biraz eskidigi icinde 6x veya a2 tercih edilir gonul rahatligi ile merak etmeyin.Tipini beğenmedim, çentikli olsun, vs denebilir ancak teknik anlamda mi note 3 her yönden üstündür.
Mi note 3 bu sahiplerinin foruma az uğramasının nedenleri diye konu vardı. Buraya bakılabilir.Henuz stabil miui10 almamış olması Xiaominin verdiği önemi de gösteriyor tabiki,
Mi note 3 kötü demiyorum ama yeni seri seçimi daha mantıklı olacağı için note3 bakmıyorum