Yardım Mi A2 ile Mi A2 lite arasında çok fark varmı dersiniz?

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar soru basit değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam direk ucuz demek basit kaçar bence fiyat performans açısından mi serisine göre daha mantıklı diyelim
Xiaominin her cihazi f/p zaten :) ne kadar ekmek o kadar kofte mantigi var birazda. Fiyat performans orta seviye ise orta seviye redmi cihazlari , ust seviye icinde mi cihazlari hesap basit :)

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Evet uyuyor param yok Mi8 alamıyorum. Fiyat performans açısından redmi serisi uygun geliyor onunla ilgileniyorum

Aranan cevap bu işte çok şükür söyledin clap~~

Demek ki neymiş "kim hangi cihazı almak istiyorsa onu söylermiş" !!

Oyla:

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Aranan cevap bu işte çok şükür söyledin clap~~

Demek ki neymiş "kim hangi cihazı almak istiyorsa onu söylermiş" !!

E tamamda zorlamana gerek yok bunu söylemek için yoksa Porsche dururken kim neden polo alsın dimi, neden o serilere baktığımız belli ama bu seriler arasında yani o fiyat aralığında en iyisi hangisi farklı açılardan bunu değerlendirmek buradaki amacımız

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
E tamamda zorlamana gerek yok bunu söylemek için yoksa Porsche dururken kim neden polo alsın dimi, neden o serilere baktığımız belli ama bu seriler arasında yani o fiyat aralığında en iyisi hangisi farklı açılardan bunu değerlendirmek buradaki amacımız

Burada sorun porsche'yi gömmen hoş olmadı :)
Şöyle dersen kimse yanlış anlamaz dı;
Bu fiyat aralığında benimde aklımda olan Note 5 serisini tavsiye ederim ama maddi olarak gücün yeterse Mİ serisine de bakabilirsin...

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 , xiaominin , mi4 ve mi3 den sonra en kaliteli telefonudur. Daha yeni çıktı. Sd660 ı ilk kullanan modellerdendir. Uzun süre güncelliğini korur. İşin garibi mi note 3 ile a veya redmi serisini kıyaslamak, Galaxy s7 ile , j7, c5 kıyası yapmaya benzer. İşlemcisi yavaş gibi görünse de mi note 3 premium cihazdır. A2 veya note 5 ile kıyaslamayın.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Mi note 3 , xiaominin , mi4 ve mi3 den sonra en kaliteli telefonudur. Daha yeni çıktı. Sd660 ı ilk kullanan modellerdendir. Uzun süre güncelliğini korur. İşin garibi mi note 3 ile a veya redmi serisini kıyaslamak, Galaxy s7 ile , j7, c5 kıyası yapmaya benzer. İşlemcisi yavaş gibi görünse de mi note 3 premium cihazdır. A2 veya note 5 ile kıyaslamayın.
A2 ile kiyaslanabilir. Ikisinide kullanmis biri olarak a2 nin kamerasi daha iyi. Islemcileri ayni zaten.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Tipini beğenmedim, çentikli olsun, vs denebilir ancak teknik anlamda mi note 3 her yönden üstündür.

Oyla:

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Henuz stabil miui10 almamış olması Xiaominin verdiği önemi de gösteriyor tabiki,
Mi note 3 kötü demiyorum ama yeni seri seçimi daha mantıklı olacağı için note3 bakmıyorum

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Tipini beğenmedim, çentikli olsun, vs denebilir ancak teknik anlamda mi note 3 her yönden üstündür.
A2 de centik yok hocam. Tekrar diyorum ikisinide bir fiil kullandim mi note 3 kirilinca a2 aldim. Teknik anlamda mi note 3 un ustun oldugu bir taraf yok. Ikiside birbirinin kopyasi hatta. Islemcileri ayni usb type c cikislar vs vs. pil bakimindan farklari var ve mi note 3 te stereo cikis var. Ama kamera olarak a2 derim. Gunumuzde Mi note 3 biraz eskidigi icinde 6x veya a2 tercih edilir gonul rahatligi ile merak etmeyin.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
A2 de ois yok. Geceleyin ikisini de elnize alıp yürrüyün. Çok fark göreceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Henuz stabil miui10 almamış olması Xiaominin verdiği önemi de gösteriyor tabiki,
Mi note 3 kötü demiyorum ama yeni seri seçimi daha mantıklı olacağı için note3 bakmıyorum
Mi note 3 bu sahiplerinin foruma az uğramasının nedenleri diye konu vardı. Buraya bakılabilir.

Oyla:
Üst Alt