30 tane telefona rom attım bu kadar karışık bir anlatım görmedim. Şu aşamada bu konuya bakın oradan yapın ondan sonra şu konuya bakın oradaki işlemi yapın. AAA şurada bir konu daha var ona da bakın buradakileri komple unutun hatta boşverin onu yapın o daha iyi
AAA burada hazırı varmış diyen Cem Yılmaz gibi arkadaş.
Sayın Cem Yılmaz gibi olamayan üyemiz, bu konu içerisinde yapılan 1 adet yönlendirme var o da budur:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu konuda şunu belirtmek istiyorum, bu konuya gelen kullanıcılar "stock rom yükleme" konusunda fikir sahibi olmadığı için, bunu nasıl yapacağını ve ne şekilde uygulayacağını bilmediği için aramakla uğraşmasın diye bu linki ekledim. Bunu çok gereksiz gördüyseniz kusurumuza bakmayınız.
Ayrıca "Max bey konuyu anlayamaz ve bize kızar" ihtimalini düşünerek video anlatım da hazırladık. Profilde isminiz "Max" olarak geçiyor yanlış anlamayın.
Videonun da ne kadar karışık olursa olsun, en kötü ihtimalle "bakarak" videodaki işlemlerin yapılabileceğinin kanaatindeyiz.
Bununla da yetinmeyip
petrae05 arkadaşımla daha pratik olan "alternatif" bir konu hazırladık ki, saygıdeğer üyelerimiz bizi komedyenlere benzetmesinler diye.
Sonuç olarak bizler bu kadar emek vermişken bu kadar zahmet edip uğraşmışken(sadece video hazırlamak 2 gün zamanımı aldı) sizin gelip bu şekilde yorum yapmanız ne kadar etik bilemiyorum. Bu yüzden bu konuda değerlendirmelerini yapmak üzere sayın yöneticilerimiz
HiddeNKinG ve
cantara' yı konuya davet ediyorum.