- Adım
- Yaren
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz sorunlar bu konu ile(Sürüm düşürme) alakalı değildir. Yaşadığınız problemler için lütfen forumda ve google üzerinde araştırma yapınız. Yabancı diliniz varsa yabancı forum sitelerini de araştırabilirsiniz. Tüm araştırmalarınıza rağmen çözüm bulamadıysanız, kurallara uygun bir şekilde yeni bir konu başlatın ve üzerinde tartışalım.Arkadaşlar iyi günler sorun şu yaklaşık 3 aydır beliren bir sorun telefonun tüm sesleri açıkken bildirim sesi gelmiyor yani 3-4 gün iyi titreşime alıyorum sonra sesi açıyorum sorun yok ama dediğim gibi 3-4 gün sonra tüm sesler açıkken tuş kilitleme ve açma sesi ile bildirim sesleri gelmiyor sadece telefon titriyor önce Oreo da kalmakta direndigim için diye düşündüm pie ye geçtikten sonra düzelir dedim ama nafile bu konuda yardımcı olacak olan varmı neden sesler açık olmasına rağmen titreşim veriyor ses çıkmıyor Not: Telefonu kapatıp açınca düzeliyor sonra yine 3 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor
Ayrıca sizden önemli bir ricada bulunacağım: Lütfen noktalama işaretlerini kullanın. En azından nokta kullanın ki yazdıklarınızı anlayabilelim.