Rom Mi 9T Stabil MiuiMiX Android 10 V12 12.0.6.0

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Şarj nasıl hocam miuimix MIUI 11 stabilden geçecem ve ya şarjı iyi giden MIUI 12 rom varmı 9T için

Bu romu tavsiye ederim. Altta benim yorumum var romla ilgili. İlk defa bir MIUI 12 rom beğendim, o da bu.

ArestoMomentum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
OneOs tan bu roma gectik stabil surumune tavsiye ederim sorunsuz ve guzel.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
OneOs tan bu roma gectik stabil surumune tavsiye ederim sorunsuz ve guzel.
ArestoMomentum isminiz çok uzun etiketlemek zor oluyor ☺️ oneos dayim bende miuimix MIUI 11 de denemis ve memnun kalmistim MIUI 12 özelinde miuimix ve premios rom u denemek istiyorum ancak değer mi diye düşünüyorum açıkçası Stoya hocam sizede selamlar highfive~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ArestoMomentum isminiz çok uzun etiketlemek zor oluyor ☺ oneos dayim bende miuimix MIUI 11 de denemis ve memnun kalmistim MIUI 12 özelinde miuimix ve premios rom u denemek istiyorum ancak değer mi diye düşünüyorum açıkçası Stoya hocam sizede selamlar highfive~~

Aleyküm selam Turko31 ,sadelik,akıcılık ve stabillik istiyorsanız doğru romdasiniz....

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
ArestoMomentum isminiz çok uzun etiketlemek zor oluyor ☺ oneos dayim bende miuimix MIUI 11 de denemis ve memnun kalmistim MIUI 12 özelinde miuimix ve premios rom u denemek istiyorum ancak değer mi diye düşünüyorum açıkçası Stoya hocam sizede selamlar highfive~~
Akıcı temiz güzel rom istiyorsanız bunu kurun. Çıktığı günden beri kullanıyorum sorunsuz.

ahmethan98

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
Akıcı temiz güzel rom istiyorsanız bunu kurun. Çıktığı günden beri kullanıyorum sorunsuz.
Sorunlari var ben bu muiumix romunu 11.0.4 ten beri kullaniyorum sorun soyleyim guvenlik uygulamasindan verileri temizlemiyoruz 2.cisi yeni kontrol merkezinde operator bilgisi yazan yer ve pil yuzdesi gibi olan yerler kayboluyor cozumu basit yeni kontrol merkezini ac kapa yapin oluyor ama bu hata surekli tekrar ediyor suanlik euya gectim bunda 10 saat ekran suresi aliyordum eudada 10 saat aldim 1.5 gun bekleme ayni senaryo oyun yok

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Sorunlari var ben bu muiumix romunu 11.0.4 ten beri kullaniyorum sorun soyleyim guvenlik uygulamasindan verileri temizlemiyoruz 2.cisi yeni kontrol merkezinde operator bilgisi yazan yer ve pil yuzdesi gibi olan yerler kayboluyor cozumu basit yeni kontrol merkezini ac kapa yapin oluyor ama bu hata surekli tekrar ediyor suanlik euya gectim bunda 10 saat ekran suresi aliyordum eudada 10 saat aldim 1.5 gun bekleme ayni senaryo oyun yok
çok dikkat ettiğim konular değil inanın ondan farketmemişim :)

ahmethan98

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
çok dikkat ettiğim konular değil inanın ondan farketmemişim :)
Yoo cok uzun zamandan beri kullandigim icin dedim siz haklisiniz miuinin aospasi miuimixdir miromdada sikinti coktu ama millet akilli mobil ag sudur budur diye kullaniyordu haklilar ama bu surum olmamis illaki kurucam diyorsaniz 12.0.4 u kullanin akilli mobil ag olsa miuimix mukemmel olurdu .

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Yoo cok uzun zamandan beri kullandigim icin dedim siz haklisiniz miuinin aospasi miuimixdir miromdada sikinti coktu ama millet akilli mobil ag sudur budur diye kullaniyordu haklilar ama bu surum olmamis illaki kurucam diyorsaniz 12.0.4 u kullanin akilli mobil ag olsa miuimix mukemmel olurdu .
Hep dışarıda olduğum için akıllı ağ benim pek işime yaramıyor :)

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Şimdi 12.04 mü kuruyoruz 12.06 mi ☺️

Üst Alt