Merhaba,
3 saat olan ilk gün, diğeri ikinci gün. yani dün bir bugün iki. Akıcılıktan yana bir problem yok. Netflix googleplayde gözükmüyor. şuana kadar kontrol merkezi en akıcı hissettiğim rom. (Bliss ve EUrom denedim) Herhangi bir ısınma tespit etmedim.
açıkcası v12'de kalmakta hala tereddütteyim. sanıyorum ben de v11 kullanacağım. Şarj süresi en iyi olan v11 yazılımı önerilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
emreakgul52 sizin ekran süresi inanılmaz garip hocam factory reset atarak telefonu sifirlamanizi ardından Stoya hocamın pil tasarruf uygulamalarını yaptıktan hemen sonra bataryayı tamamen bitirerek geceden sabaha kadar şarja bırakmanızı açtıktan hemen sonra da 1 saat daha şarjda kalmasını sağladıktan 1hafta kullanmanızı sonra ekran süresini buraya atmanızı isteyecemMerhaba,
3 saat olan ilk gün, diğeri ikinci gün. yani dün bir bugün iki. Akıcılıktan yana bir problem yok. Netflix googleplayde gözükmüyor. şuana kadar kontrol merkezi en akıcı hissettiğim rom. (Bliss ve EUrom denedim) Herhangi bir ısınma tespit etmedim.
açıkcası v12'de kalmakta hala tereddütteyim. sanıyorum ben de v11 kullanacağım. Şarj süresi en iyi olan v11 yazılımı önerilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
romu kurduktan sonra factory reset yaptım sonrasında da uygulamalarımı kurdum şarjım %15 gibiydi. geceden şarja koydum. sabah da kullanmaya başladım.pil tasarrufu uygulamaları nereden ulaşabilirim ? onları da deneyip miroom v12 beta varmış. onu denemeyi düşünüyorum. şarj durumu hakkında iyi yorumlar var. o da olmaz ise miroom v.11 kullanacağım. yanlış hatırlamıyorsam onda 4G/3G/2G arasında otomatik geçiş biri bir şey vardı.
bu arada 1 hafta kullanımla şarjın oturma durumu hakkında emin değilim. bazı uygulamaların fazladan yaşattığı şarj düşüşleri kayboluyor olabilir ama ekstra bir iyileşme olmuyor. masik romları ve global 7-10 gün kullandım +- 15-30 dakika farketti.
emreakgul52 hocam factory reset wipe üzerinden yapıyorsunuz demi ? Siz şimdi tekrar yapın pil tasarruf ayarlarınızı da yapın sonra pili bitirin sabaha kadar bırakın ancak buradaki hassas nokta şu kapalı şekilde bırakınız şarja sabah açınız ve açık halde 1 saat daha sarj ediniz sonrasında 1 hafta kullanın yine tatmin etmezse sizi buraya tekrar yazınverdiğiniz linki okudum, önceden de okumuştum. O ayarları kurduğum tüm romlarda zaten yapıyorum. farklı bir konu/başlık var sandım o sebeple sordum.
Miroom hakkında geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Revos11'i deneyeyim .