bende twrp yuklu bu mmx dosyasını twrpden flashlasam sorun olurmu ayrıca bu zip ne işe yarıyor birde twrpden flasladıktan sonra wipe cache yapmam lazımmı bende 12.0.4 sürümü yüklü teşekkürler.Oncelikle mmx.zip dosyasini twrpden flasliyoruz (orongefox oneriyorum) wipe cache yapma zaten kendi otomatik yaptiriyor dosya sonra telefon acilinca bataryanin iyi gitmesini istiyorsan gms dosyasini magiksten ekleyebilirsin bende yaklasik 1 bucuk saat ekran suresi farketti bekleme suresi olarakta artti ve bildirimle ilgili hicbir sikinti cekmedim aninda geliyor sonra guvenlik uygulmasinda temizlik ile ilgili bir problem vardi bunu kendim kesfettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan son surum olani indir 4.5.2 olani ve telefon sorunsuz bir sekilde kullanabilirsiniz tabiki bu romu bir tesekkuru alirsam ne mutlu bana
Ben 12.5 stabil bekliyorum maşallah mi 8 lite bile aldı eu romda fakat 9t hala yok.Beyler selamlar. 12.0.4 sürümü yüklü bende. Artık ağırlaştı. Şarj çok iyi değil. İnternet de bir tuhaf. Yeni rom kurmak istiyorum. Bunu mu kurmalı? Yoksa 12.1.2.0 sürümünü mü? Hangisi daha iyi olur?
Hangi sürüm hocam o? Hiç haber yok mu? Çok ugrasamiyorum. Bir tane kurup birakacagim. Beklerim olmazsa.Ben 12.5 stabil bekliyorum maşallah mi 8 lite bile aldı eu romda fakat 9t hala yok.
Miui 12.5.1 olur muhtemelen bütün cihazlara geldi redm, note 7 ye kadar gelmiş durumda bizim proya da geldi fakat mi 9t hala beklemede. Gelen sürüm tam da kurulup bırakılacak olacağını düşünüyorum hocam hani stabil ve eu. Mix yüklemek isterseniz o da çıkar eu çıktıktan hemen sonra.Hangi sürüm hocam o? Hiç haber yok mu? Çok ugrasamiyorum. Bir tane kurup birakacagim. Beklerim olmazsa.
Sanırım hala ses yok hocam. Neyse sağlık olsun. Beklemeye devamMiui 12.5.1 olur muhtemelen bütün cihazlara geldi redm, note 7 ye kadar gelmiş durumda bizim proya da geldi fakat mi 9t hala beklemede. Gelen sürüm tam da kurulup bırakılacak olacağını düşünüyorum hocam hani stabil ve eu. Mix yüklemek isterseniz o da çıkar eu çıktıktan hemen sonra.