- Adım
- ahmet
- Cihazım
- Redmi Note6 Pro
- Konular
- 1
12.0.4 en sorunsuzu tabiki onu kurŞimdi 12.04 mü kuruyoruz 12.06 mi
12.0.4 en sorunsuzu tabiki onu kurŞimdi 12.04 mü kuruyoruz 12.06 mi
ahmethan98 mesajın için teşekkürler öncelikle telegram grup linkini ve yaptıklarını biraz açarsan bende 12.06 dayim bayadir ancak saçmalıyor bazen rom en basitinden Facebook dan mesaj geliyor bildirim olarak tıklıyorum WhatsApp a giriyor birkaç çeşitli sorunlar gördüm belki soylediklerin çözebilir detay istiyorumArkadaslar bu romun butun sorunlarini mmx telegram grubundan okuyarak çozdum batarya kalibre ettim cihaz 1 yili doldurdu ve hicbir sikinti yok suan telefonda ortalama 3.2 gb bos ram kullaniyor ve gayet stabil L1 sertifikali gayet sade ve stabil bir rom herkese tavsiye ederim en cok bu romu kullandim beni bilen kisiler sadece bu romdan tanir 12.0.4 stabil ve sorunsuz demistim suan fix hazirlamislar onu twrpden flashladim ve sorunlar gitti bu rom siddetle tavsiyemdir bu arada kullanma senaryom suanlik attigim ekran goruntusunde 1gun bekleme suresi yaklasik 3-4 saat arasi youtube geri kalan sosyal medya yaklasik 1 saat gorusme yaptim chromede yaklasik 2 saat vakit gecirdim bu kadar buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim siddetle tavsiyemdir bu rom
ahmethan98 eline sağlık ancak bende root yok magisk de yok yani gms dosyasını kuramayacam anlaşılan diğer dediklerini yapicamOncelikle mmx.zip dosyasini twrpden flasliyoruz (orongefox oneriyorum) wipe cache yapma zaten kendi otomatik yaptiriyor dosya sonra telefon acilinca bataryanin iyi gitmesini istiyorsan gms dosyasini magiksten ekleyebilirsin bende yaklasik 1 bucuk saat ekran suresi farketti bekleme suresi olarakta artti ve bildirimle ilgili hicbir sikinti cekmedim aninda geliyor sonra guvenlik uygulmasinda temizlik ile ilgili bir problem vardi bunu kendim kesfettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan son surum olani indir 4.5.2 olani ve telefon sorunsuz bir sekilde kullanabilirsiniz tabiki bu romu bir tesekkuru alirsam ne mutlu bana
bu gsm dosyası nedir hocam tam olarak?Oncelikle mmx.zip dosyasini twrpden flasliyoruz (orongefox oneriyorum) wipe cache yapma zaten kendi otomatik yaptiriyor dosya sonra telefon acilinca bataryanin iyi gitmesini istiyorsan gms dosyasini magiksten ekleyebilirsin bende yaklasik 1 bucuk saat ekran suresi farketti bekleme suresi olarakta artti ve bildirimle ilgili hicbir sikinti cekmedim aninda geliyor sonra guvenlik uygulmasinda temizlik ile ilgili bir problem vardi bunu kendim kesfettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan son surum olani indir 4.5.2 olani ve telefon sorunsuz bir sekilde kullanabilirsiniz tabiki bu romu bir tesekkuru alirsam ne mutlu bana
bu gsm dosyası nedir hocam tam olarak?