- Adım
- İbrahim Hali
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9Tpro
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 7
Reis bunu yükledim ama şebeke gelmiyor?
Reis bunu yükledim ama şebeke gelmiyor?
Rom yüklemesinin şebeke çekimi ile uzaktan ve yakından ilişiği yoktur.Reis bunu yükledim ama şebeke gelmiyor?
*#06# yapsana IMEI gitmiş olabilir miReis bunu yükledim ama şebeke gelmiyor?
Bi sorsaydın telefon açılıyormu diye tel bile açılmıyor çok Şükür FASTBOOT açılıyor başka rom indirip denicem*#06# yapsana IMEI gitmiş olabilir mi
Zipin içinde ekstra bir zip var onu silin yeniden deneyin bu kadarTeşekkurler, suan indiriyorum dosyayı Stoya hocam
Zaten bunu izliyerek yapicağim tekrardan
Cok teşekkurler yardımlarınız için ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stoya , hocam şuan TWRP içine girdim, Format data 'yes' yazip, recovery yaparak telefonu yeni baslattım indirmem gereken dosyayida indirdim, ancak telefona attıktan sonra INSTALL bölümüne tıkladım, gerekli olan zip dosyasını sectim söylediğiniz dosya için bana zip_compatible_err hatası verdi, Failed hatasi alıyorum ROM sanırım yanlış? bu konu hakkında bilgi verebilirsiniz ?
Hangi ROM u indireceğim, söylediğiniz Recovery olani indirdim ?
Global ROM 'da indirdim, recovery olandan hata aldım, EEA Kararlı Global'i recovery den indirdim hata aldım ?
Neden kullanamıyorum bu ROM ları ben ?
Mesela, YT de Özcan DELİKANLI hocamın Miui 12 TWRP ile yukleme isimli videosunda acıklamadaki Link'ten indrdiğim dosyayı kurabiliyorum hatta dosyanin adı: ' xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_20.5.7_v12-10.zip ' , bunu indirip kurabiliyorum ancak, sizin söylediğiniz linkteki dosyayı indirebiliyorum ama telefona kuramıyorum ? telefon kaldı böyle suan hangi dosyayi indirmem gerekiyor ? Stabil(kararlı) rom ?
Eliniz, emeğinize sağlık hocam, paylaşım için teşekkürlerGlobal Kararlı Rom V12.0.3.0 konuya eklenmiştir.
MIUI 12 - Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları
Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKMIXM Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. - V12.0.2.0.QFKMIXM Romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı...forum.miuiturkiye.net
EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0 konuya eklenmiştir.
MIUI 12 - Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKEUXM İndirme Bağlantıları
Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKEUXM Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. -V12.0.2.0.QFKEUXM Romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı...forum.miuiturkiye.net