MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
12.0.6.0 sürümünü temiz kurulum yapıp (format data - yes / 4 wipe) açıldığında kurulum ekranında güncellemeler denetleniyor diyor ve ağa bağlanılamadı diyor mobil veride de aynısı wifi'de de aynısı fakat başka rom yükleyince sıkıntı yaratmıyor TWRP'den de OrangeFox'tan da denedim aynısı ne yapmam gerekiyor acaba bilgisi olan var mı ? (Google sunucuları ile iletişim kurulamadı diyor. Sadece 12.0.6.0 sürümünde böyle 12.0.5'de ve 12.0.4'de sıkıntı yaratmıyor.) 12.0.5 veya 12.0.4 kurup OTA üzerinden mi geçiş yapsam yeni sürüme ?

Son düzenleme:

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Peki versiyon 12.0.6.0 kullanan arkadaşlar içerisinde opera tarayıcı kullanan varsa eğer opera üzerinden youtube açtığınızda altta ilerleyen kırmızı bar var. O bar takılıyor mu? Mesela videoyu durdurduğunuzda kırmızı bar bir anda ileri gidiyor. Videoyu başlattığınızda o zaman çizgisi olan kırmızı bar geride takılı kalıyor.

Birde Google Play Storeda uygulama güncelleme tarihlerini takip edebilir misiniz bakalım güncellemeleri geriden mi veriyor. Mesela güncelleme gelmiş diyelim bir uygulamaya 10 Aralık ve 17 Aralık tarihinde gelmiş fakat size 19 Aralık tarihinde gösteriyor.

Son olarak evinde hem modem hem router olan varsa bu ikisi arasında geçişi hızlı bir şekilde yapıyor mu? Mesela v12.0.4.0'da bunu çok geç yapıyor fakat global romda modeme yaklaşırsanız hemen modem wifisine, routera yaklaşırsanız hemen router wifisine bağlanıyordu.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Ben de gectim simdi ota dan bakalim.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Yine bir umut temiz kurulum yaparak geçiş yaptım ama hala animasyonlar akıcı değil.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Hocam otadan indirirken arada sırada hata oluştu yeniden denensin mi? diyor muydu ?
1-2 kere yazdi, durdurup tekrar baslattim kaldigi yerden devam etti, sorun olmadi

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
Arkadaşlar varmı 12.0.6 yükleyen ? Herhangi bir görüş belirtebilecek?

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Arkadaşlar varmı 12.0.6 yükleyen ? Herhangi bir görüş belirtebilecek?
Ben dun gectim, cok detay anlamam, bazi arayuz iyilestirmeleri var, sistem temizleyici vs. Daha akici 12.0.5 de bazi dokunmatik sorunlari vardi ben de onlar duzelmis, sarj bariz cok daha iyi gozle goruluyor yani, onun disinda son gunler de chrome da sorun vardi o duzelmis vs. Kisacasi 12.0.5 den gecmeyi dusunuyorsaniz dusunmeden gecin, ben temiz kurulum yapmadim sorun yok

Üst Alt